Inmormantarea lui Michael Jackson

"Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

"Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

Celebrul cantaret, care a devenit faimos inca de cand era copil si a incantat generatii intregi cu muzica sa exuberanta si miscarile sale de dans, a murit dupa ce a facut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informeaza Reuters, citand Los Angeles Times. Pe 29 august, Jackson ar fi implinit 51 de ani."
.

Asa isi incepeau matinalele toate televiziunile din Romania, in data de 25 iunie.

In plus, stirile legate de acest subiect au tinut prima pagina a ziarelor de atunci si pana astazi. Eva.ro a dezbatut subiectul pe toate fetele, iar astazi te va tine la curent, in timp real, cu ultimele detalii in legatura cu funeraliile megastarului.

O stire de ultima ora, postata pe tmz.com, sustine ca sicriul lui Michael Jackson va fi depus pe scena Staples Center. Familia a hotarat ca dupa ceremonia privata care va avea loc la ora 08.00 (18.00 - ora Romaniei), la Forest Lawn, sa transporte sicriul in locul in care Michael a fost filmat cu 48 de ore inainte sa moara. Tot aici, in cadrul ceremoniei publice, mai multe vedete apropiate de Michael, ii vor aduce un ultim omagiu.

18.20 - Apropiatii ajung  la Forest Lawn

Familia si apropiatii megastarului au ajuns la cimitirul Forest Lawn si au intrat in capela Hall of Liberty, locul in care este depus Michael Jackson.  In ciuda faptului ca se anunta o ceremonie privata, la prima vedere s-a putut observa ca nu mai putin de 100 de persoane au venit sa-si ia Adio! de la cel care a fost Regele muzicii pop.  In ciuda tuturor speculatiilor, cei trei copii ai lui Michael sunt prezenti la inmormantare.

Aproximativ 30 de masini si 2 microbuze i-au transportat pe invitati. Pentru a se asigura ca totul este in ordine, la fata locului au ajuns 3 ambulante si un elicopter

18.59 - Sicriul este scos din capela

La ora 18:59 (ora Romaniei) sicriul cu trupul neinsufletit al lui Michael Jackson este scos din capela si bagat intr-o masina mortuara, care-l va transporta la  Staples Center. Sicriul a fost scos de 8 barbati imbracati in negru, iar pe capac a fost asezata o coroana superba, din flori rosii.

19.21 - Cortegiul funerar pleaca catre Staples Center

 

In acest moment, Michael Jackson se indreapta pentru ultima data spre o scena, locul in care artistul se simtea cel mai bine.  Cortegiul funerar, in frunte cu masina in care se afla cosciugul megastarului, se indreapta catre Staples Center.



19:53 -Trupul lui Michael Jackson a ajuns la Staples Centre

 

Cortegiul funerar a ajuns la Staples Centru cu cateva minute inainte de ora 20.00. Sicriul cu trupul neinsufletit al artistului a fost dus pe arena Staples. In acest moment, linistea domina sala de concerte, in memoria celui care a fost Michael Jackson. Ceremonia a inceput cu un mesaj din partea lui Nelson Mandela.

7 Iulie 2009