Îndrăzneală la 42 de ani: Heidi Klum, selfie fără machiaj - FOTO

Fostul model al casei Victoria's Secret obişnuieşte să se pozeze din când în când cu un look natural. Ea a publicat marţi o imagine curajoasă pe Instagram.

Nimeni nu a ridicat mai mult trendul selfie-urilor fără machiaj decât Heidi Klum, notează cotidianul britanic Daily Mail. Marţi, supermodelul german le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor săi.

Cu părul ciufulit, de parcă abia se trezise din somn, Heidi a scris lângă imagine un simplu salut - "Bună dimineaţa". A fost suficient pentru a începe ziua alături de 2,5 milioane de oameni care i-au văzut fotografia.

Mamă a patru copii, Heidi Klum nu se sfieşte să le arate şi faţeta obişnuită a vieţii sale, latură care include şi multe imagini în care apare fără machiaj.

Deseori, înainte de a intra pe mâna make up artistului, ea se pozează pentru a le arăta fanilor cât de mult are de lucru expertul pentru a ajunge la un rezultat notabil.

Recent, vedeta a pozat nemachiată, mimând că îşi ascunde chipul în spatele unui buchet de trandafiri roşii dăruit de iubitul ei, comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 28 de ani.