Hollywood: Top 8 cele mai penibile apariţii din 2012 ale vedetelor

Anul 2012 a fost cu siguranţă un an plin de neprevăzut. Multe au fost vedetele care au oferit materiale tabloidelor cu situaţii mai mult sau mai puţin jenante. Iată 8 dintre cele mai penibile apariţii ale celebrităţilor din 2012.

Sofia Vergara, cu rochia ruptă la premiile Emmy

A cucerit toate privirile cu o superbă rochie pe covorul roşu la premiile Emmy de anul acesta. Însă cu 20 de minute înainte de a urca pe scenă, rochia actriţei din "Modern Family" a cedat sub formele voluptoase ale vedetei. Rochia ei s-a descusut chiar în dreptul posteriorului, lăsându-i la vedere bikini albi. Frumoasa columbiancă nu a intrat în panică şi a cerut ajutorul echipei de urgenţă, care s-au apucat de cusut.

"Da! S-a întâmplat chiar înainte de a câştiga! Îmi iubesc viaţa!", a mărturisit vedeta, care a postat fotografia cu micul incident pe pagina ei de Twitter.

Christina Aguilera, pătată la funerariile Ettei James

Invitată în luna ianuarie pentru a cânta la funerariile Ettei James, cântăreaţa a oferit un spectacol de neuitat pentru cei prezenţi. În timpul interpretării, pe piciorul artistei au putut fi observate câteva pete roşiatice. Deşi o parte din presă speculează că petele ar fi fost date de autobronzantul folosit de vedetă, există şi posibilitatea ca acestea să fi fost provocate de... menstruaţie.

Etta James a murit pe 20 ianuarie, la vârsta de 73 de ani. Vedeta suferea de leucemie.

Piciorul Angelinei Jolie, vedeta premiilor Oscar 2012

Milioane de telespectatori au urmărit în luna februarie ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2012, unde marea vedetă a fost piciorul Angelinei Jolie. Piciorul dezvelit al actriţei a făcut senzaţie şi a devenit în timp rapid un adevărat "star" şi pe internet, unde are deja propriul său cont pe Twitter.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost eclipsaţi de vestitul picior care a reuşit să strângă mii de fani pe Twitter şi a fost ales unul dintre cele mai memorabile momente de la Oscar 2012 de către revista Entertainment Weekly. Momentele în care Angelina a pozat pe covorul roşu cât şi cele din timpul galei cu piciorul ieşind forţat din superba rochie neagră au fost unele dintre cele mai apreciate, dar şi parodiate momente ale fastuosului eveniment.  

Piciorul actriţei, criticat de mulţi pentru că este prea slab, parcă a prins viaţă şi a devenit el însuşi un personaj, pe seama căruia se inventează glume. Iată câteva dintre cele mai amuzante care circulă pe internet:

"Noroc pe Angelina, că a economisit bani la salonul de cosmetică. Nu a fost nevoie să-şi epileze decât un picior, dreptul, care s-a văzut din rochie."
"Salvează-mă de aici! Semnat, Piciorul"
"Am o privelişte încântătoare aici sus, dar bine că m-ai scos şi pe mine la aer"

Însă, piciorul nu i-a adus doar faimă posesoarei, ci şi acuzaţii. Angelina a fost acuzată că această postură nu îi aparţine şi că, de fapt, este furată de la fosta soţie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, care a pozat la fel în urmă cu 2 ani.

Tara Reid

Actriţa americană a fost surprinsă de paparazzi în luna septembrie, în timp ce se afla în St. Tropez, într-o stare de ebrietate atât de avansată încât s-a întins pe asfalt,. Apoi, Tara Reid s-a scuzat pe Twitter: "Cei de la TMZ sunt mincinoşi şi de fiecare dată sunt împotriva mea. Am căzut pentru că ei m-au împins...Este o înscenare!".

Filmuleţul nu a fost filmat de TMZ, ci de agenţia Spread Pictures. "Din păcate, nu eram atât de aproape de ea încât să o atingem", a spus un reprezentant Spread Pictures.

Vedeta s-a confruntat şi în trecut cu probleme date de dependenţa de alcool, urmând chiar un program de reabilitare.

Brigitte Nielsen

În luna august, fosta soţia a lui Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, a fost surprinsă într-o ipostază penibilă într-un parc din Los Angeles.

Actriţa băuse atât de mult încât a picat pe iarba din parc. Nielsen a reuşit să se ridice într-un final şi să părăsească parcul cu ajutorul unei tufe groase pe care a folosit-o ca sprijin. Scena a fost şocantă pentru cei care au asistat la "show-ul" dat de femeia în vârstă de 49 de ani.  

Paris Hilton

Anul 2012 nu a fost lipsit de situaţii penibile pentru simpatica Paris Hilton. Aflată cu prietenii într-un club de noapte, Paris a avut parte de un incident neplăcut. Momentul a fost de paparazzi care au dorit să arate încă o dată că blonda nu obişnuieşte să poarte lenjerie intimă.

Marc Jacobs

Marc Jacobs a încercat dintotdeauna să spargă tiparele când vine vorba de vestimentaţie. Aflat la Gala MET care a avut loc în luna mai, designerul din spatele brand-urilor Louis Vouitton, Marc Jacobs şi Marc by Marc Jacobs a şocat într-o rochie neagra din dantela semnata Comme des Garcons, boxeri albi şi pantofi din colecţia personală.

La criticile primite, Jacobs a răspuns că nu a vrut să afişeze o ţinută plictisitoare şi, ţinând cont de faptul că evenimentul a fost dedicat Miucciei Prada, un designer nonconformist, consideră că outfit-ul său a reprezentat o alegere potrivită.

Anne Hathaway

Considerată drept una dintre cele mai cuminţi actriţe de la Hollywood, Anne Hathaway a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază stânjenitoare la premiera peliculei "Mizerabilii" din New York, care a avut loc la începutul lunii decembrie. Trădata de rochia mult prea scurta, Anne a arătat, fără să vrea, în timp ce cobora din maşină că nu purta lenjerie intimă.

Anne s-a declarant "devastată" de incident şi sustine că rochia a fost de vină, pentru că era mult prea stramtă şi nu i-a permis să coboare elegant din maşină. "A fost devastator, au văzut totul! Aş fi putut la fel de bine să îmi ridic fusta, nu ar fi fost nici măcar o diferenţă", a declarat Anne.