Hollywood: Top 8 buze de vedete distruse de operaţii. Cine a dat greş?

Buzele apetisante ale Angelinei Jolie au inspirat multe femei şi au cucerit milioane de bărbaţi. Astfel că nu sunt puţini cei care au apelat la chirurgia estetică din dorinţa de avea buze mai pline, mai senzuale. Însă rezultatele nu au fost mulţumitoare în multe dintre cazuri. Iată câteva dintre vedetele urâţite de mâinile chirurgilor plasticieni.

Lara Flynn Boyle

Odată sex-simbol în "Twin Peaks", acum o femeie îmbătrânită, cu faţa deformată şi cu buzele căzute. Actriţa în vârstă de 43 de ani pare cu totul altă persoană faţă de femeia frumoasă care ne cucerea în serialul celebru "Twin Peaks". Lara Flynn Boyle plăteşte acum preţul numeroaselor tratamente cosmetice nereuşite, dar şi al operaţiilor estetice.

Lindsay Lohan

Stilul de viaţă haotic a lăsat urme adânci pe chipul vedetei în vârstă de 27 de ani, pe care nici mâinile chirurgilor esticieni nu-l pot repara. Actriţa şi-a pierdut din prospeţimea şi şarmul cu care cucerea în "Mean Girls", devenind un exemplu negativ pentru tineri.

Mickey Rourke

Nu doar femeile apelează la operaţiile estetice, ci şi un număr mare de bărbaţi. În 1991, după ce cariera sa cinematografică intrase în declin, actorul Mickey Rourke s-a apucat de box profesionist şi a fost nevoit să apeleze la chirurgia plastică pentru a corecta rănile. Recunoaşte însă că alegerea plasticianului nu a fost una inspirată. Nasul fracturat de două ori a necesitat vreo şase intervenţii, recunoaşte actorul. Rourke arată vizibil schimbat faţă de cel care a cucerit-o pe Kim Basinger în pelicula "Nouă săptămâni şi jumătate".

Nicole Kidman

Dacă ai fost înzestrată cu buze subţiri, de multe ori este o decizie înţeleaptă să le laşi aşa. În caz contrar, poţi ajunge precum Nicole Kidman care, din dorinţa de a avea buze mai pline, le-a stricat forma.

Lisa Rinna

Celebră pentru serialul "Melrose Place" din anii '90, vedeta a recunoscut că a apelat la chirurgia estetică pentru a avea buze mai cărnoase încă de la vârsta de 20 de ani.

Melanie Griffith

Şi actriţa s-a supus mai multor intervenţii chirurgicale estetice de-a lungul vremii, însă rezultatul buzelor injectate cu colagen este cel mai dezamăgitor.

Meg Ryan

Zâmbetul ei ne-a fermecat în numeroase comedii romantice, precum "Nopţi albe în Seattle". În prezent, actriţa a ajuns de nerecunoscut.

Priscilla Presley

Actriţa a pierdut demult frumuseţea cu care ne cucerea în celebrul serial "Dallas" şi cu care l-a vrăjit pe Elvis Presley.