Hollywood: Top 7 vedete care au slăbit extrem pentru filme

Viaţa de actor cere multe sacrificii. Fiecare personaj are nevoie de o faţă şi un trup nou, iar pentru asta actorii trebuie să depună efort. Astfel că pierderea sau luarea în greutate se face rapid în rândul vedetelor de la Hollywood. Iată câteva dintre transformările radicale prin care au trecut actorii pentru a intra în pielea personajelor.

Christian Bale, slăbit record pentru The Machinist


Christian Bale a slăbit dramatic pentru filmul The Machinist. Actorul interpretează rolul unui muncitor într-o fabrică, devenit insomniac şi anorexic.

Beyonce a dat jos 10 kilograme pentru a face parte din Dreamgirls


A apelat la o dietă drastică pentru a reduce din rotunjimi rapid şi asta pentru a intra în pielea personajului Deena Jones, din Dreamgirls. După încheierea filmărilor, frumoasa cântăreaţă a revenit rapid la formele generoase care au făcut-o celebră.

50 Cent, mai slab cu 24 de kilograme pentru Things Fall Apart


Rapper-ul 50 Cent a slăbit 24 de kilograme în numai nouă săptămâni pentru filmul Things Fall Apart, în care a interpretat rolul unui fotbalist american bolnav de cancer. Se zvoneşte că vedeta a ţinut o dietă cu lichide, foarte periculoasă pentru organism, dar cu rezultate rapide.

Colin Farrell a renunţat la trupul sexy pentru Triage


Colin Farrell s-a transformat într-un adevărat schelet viu pentru rolul din Triage. Dacă ar fi ştiut că filmul nu va avea atât de mult succes pe cât şi-ar fi dorit realizatorii săi, probabil că nu s-ar fi supus torturii de a slăbi peste 20 de kilograme.

Seth Rogen s-a transformat în The Green Hornet


14 kilograme a pierdut actorul pentru filmările de la The Green Hornet. Acest fapt nu numai că l-a ajutat pentru a intra în pielea personajului, dar şi în viaţa personală a avut doar de câştigat.

Tom Hanks, schimbat total pentru Castaway


Actorul a slăbit 25 de kilograme pentru a interpreta rolul unui naufragiat în Castaway. Cum a reuşit? Cu ajutorul unei diete drastice şi a unui program strict de exerciţii fizice. Vedeta spune că pierderea greutăţii a fost unul din cele mai grele lucruri pe care le-a făcut în viaţa lui.

Jennifer Hudson, 25 de kilograme pentru Winnie


La scurt timp după ce a devenit mamă, Jennifer a fost nevoită să scape de kilogramele în plus rapid pentru a interpreta rolul lui Winnie Mandela. 25 de kilograme a dat jos actriţa cu ajutorul unei diete drastice şi al unui program strict de exerciţii fizice impus de celebrul antrenor Harley Pasternak.