Hollywood: Top 7 vedete bete în 2011

A mai trecut un an care a înregistrat multe gafe la Hollywood. Şi cum vedetelor nu li se iartă nimic, paparazii au fotografiat şi au împărtăşit cu fanii imaginile. Madonna, Christina Aguilera, Kirsten Dunst sunt doar trei dintre vedetele surprinse în ipostaze jenante şi asta din cauza consumului mare de alcool.

Rihanna


Rihanna pare o regină a petrecerilor. Este tot timpul veselă şi cu paharul în mână. Iat-o aici la petrecerea Kadooment Day în Barbados.

Kirsten Dunst


Până şi cele mai cuminţi vedete au momente de rătăcire. Din această categorie face parte şi actriţa Kirsten Dunst care a fost surprinsă de paparazzi într-o noapte de beţie cruntă.

Paz de la Huerta


Actriţa Paz de la Huerta s-a făcut de râs la gala Globurilor de Aur 2011. Motivul? S-a îmbătat până nu s-a mai putut ţine pe picioare.

Madonna


Fotografii recente o prezintă pe diva pop în ipostaze stânjenitoare, beată şi dezbăcată. Imaginile apărute anul acesta pe site-ul eatbloganddie.com o arată pe Madonna cu o coafură inspirată de Marilyn Monroe şi purtând o pereche de bikini negri şi un sutien transparent.

Christina Aguilera


Cântăreaţa se pare că face parte dintre petrecăreţe, nu doar o dată fiind surprinsă beată. La petrecerea actorului Jeremy Renner, Christina a făcut iar excese, dându-se în spectacol faţă de alte vedete, precum Leonardo DiCaprio şi Scarlett Johansson.

Miley Cyrus


Nici nu a împlinit bine 18 ani ca vedeta a început cu excesele: face poze în lenjerie intimă şi le postează pe net şi apare beată prin cluburile din L.A.

Lindsay Lohan


Publicul s-a obişnuit cu escapadele actriţei şi nu miră pe nimeni ieşirile în care vedeta îşi face de cap.