Hollywood: Top 7 tatuaje penibile ale vedetelor. Vezi ce modele au ales!

Tatuajele sunt la modă nu numai în rândul vedetelor, ci şi al oamenilor obişnuiţi. Numele persoanei iubite, chipurile copiilor, inimioare, fluturaşi sunt doar câteva dintre desenele preferate de celebrităţi şi nu numai. Însă nu toate tatuajele sunt reuşite sau înţelese de ceilalţi. Am găsit pentru voi câteva tatuaje neinspirate de pe corpul vedetelor.

Scarlett Johansson

Zilele trecute, actriţa în vârstă de 27 de ani şi-a îmbogăţit colecţia de tatuaje cu unul nou. Scarlett a mers la atelierul unui cunoscut artist parizian şi l-a rugat să-i aplice un model care speră să-i aducă noroc. Vedeta şi-a ridicat apoi bluza pe stradă, dezvăluind noua sa "achiziţie": o potcoavă!

Vedeta are mai multe tatuaje în diferite părţi ale corpului. La începutul acestui an, ea a dezvăluit un tribut adus New York-ului - un tatuaj în formă de brăţară pe încheietura mâinii drepte. Scarlett şi-a făcut apoi un tatuaj şi pe interiorul mâinii stângi, un soare care răsare deasupra mării, în timp ce pe glezna dreaptă are două cercuri întretăiate, într-unul dintre acestea fiind înscrisă litera A.

Justin Bieber

Deşi are doar 18 ani, Justin Bieber se poate lăuda cu o colecţie de tatuaje. Cel mai recent desen apărut pe antebraţul artistului reprezintă o bufniţă. Se pare că tatuajul vrea să fie simbolul înţelepciunii, al lucrurilor maiestuoase şi puternice, după cum declară vedeta.

Justin Biber mai are pe picior un tatuaj cu chipul lui Isus, iar pe piept o coroană.

Mark Wahlberg

Talentatul actor şi-a tatuat iniţialele pe umărul stâng. Ce să înţelegem oare din acest desen? Că actorul este uituc şi e posibil să nu-şi mai amintească numele sau... iniţialele?

Lady Gaga

Aflată la Rio luna aceasta unde îşi continuă turneul mondial, cântăreaţa a decis că este timpul pentru un nou tatuaj. Astfel, vedeta a optat pentru un desen dedicat metropolei braziliene. Vedeta a postat apoi câteva imagini pe Twitter, pentru fani. Tatuajul poartă numele oraşului care a găzduit-o, Rio. "R†O. Monştrilor din toată lumea, continuaţi să mă inspiraţi în fiecare zi, sunteţi un ocean nesfârşit de posibilităşi", a scris Gaga pe Twitter.

Cu câteva luni în urmă, excentrica artistă şi-a tuns părul şi şi-a tatuat pe ceafă un heruvim.

Jennifer Aniston

Cea mai sexy femeie din lume, după cum o numea revista Men's Health, şi-a iubit atât de mult patrupedul încât a decis să-şi facă un tatuaj cu numele acestuia. Astfel că, după moartea lui Norman, că aşa se numea căţelul, vedeta şi-a scris numele acestuia pe picior.

Lil Wayne

Ca orice rapper care se respectă, Lil Wayne îşi exprima sentimentele prin tatuaje. Însă, cântăreţului îi plac atât de mult aceste desene încât şi-a acoperit întreg corpul, chiar şi pleoapele. Are peste 100 de tatuaje, dintre care are desenate şi lacrimi la fiecare ochi. Să înţelegem că nu este tocmai un dur, ci un... plângăcios?

Cher

Cher a uimit pe toată lumea când, în urmă cu mulţi ani, a apărut pe scenă intr-un body transparent, care lăsa la vedere nişte aripi uriaşe, tatuate tocmai pe... fund.