Hollywood: Top 7 cele mai sexy mămici. Vezi cum arată după sarcină!

După naştere, mămicile celebre de la Hollywood intră într-o cursă contracronometru pentru a reveni la silueta care le-a făcut celebre. Şi nu puţine sunt acelea care ies victorioase la doar câteva luni după ce au adus pe lume un copil. Iată 7 dintre mămicile care au reuşit să scape de kilogramele în plus rapid.

Kim Kardashian

Starleta americană a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen, iar acum se simte pregătită să pozeze fără haine în celebra revistă pentru bărbaţi, Playboy. Într-un promo pentru următoarele episoade ale reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians", vedeta în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că vrea să pozeze din nou dezbrăcată pentru Playboy. Ea a mai apărut într-un pictorial publicat de celebra revistă pentru bărbați, în 2007.

Shakira

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a născut la sfârşitul lunii ianuarie primul ei copil, Milan. Ea nu şi-a dezamăgit fanii şi a revenit în timp record la silueta iniţială. Vedeta a declarat că a scăpat de kilograme cu ajutorul exerciţiilor Zumba. "Mai trebuie să dau jos câteva kilograme, dar cred că arăt decent," spunea Shakira într-un interviu recent.

Kristen Bell

"Lincoln Bell Shepard a venit pe lume şi are frumuseţea mamei şi obsesia tatălui pentru sâni", anunţa la sfârşitul lunii martie logodnicul actriţei, Dax Shepard, venirea pe lume a primului copil al cuplului. Kristen, 32 de ani, a reuşit să-şi recapete silueta în timp record, făcând senzaţie într-o rochie din piele neagră la gala CMT Music Awards din luna iunie.

Busy Philipps

Busy Philipps a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an. Vedeta a ales un nume special pentru micuţa ei şi a botezat-o pe copilă Cricket Pearl. Busy mai are o fetiţă în vârstă de 4 ani pe nume Birdie.

Jenna Dewan-Tatum

Jenna Dewan Tatum şi Channing Tatum au devenit părinţi în urmă cu trei luni, iar proaspăta mămică în vârstă de 32 de ani a revenit imediat la formele iniţiale. 

Anna Faris

Cum a reuşit să-şi recapete formele în timp scurt? Alergând după fiul său, susţine actriţa. Vedeta a devenit mamă în luna iulie, anul trecut.

Anna Faris este cunoscută mai ales pentru rolurile din câteva comedii, precum "Dictatorul/ The Dictator" (2012), "Care-i numărul tău/ What's Your Number" (2011) şi parodiile din seria Scary Movie".

Reese Witherspoon

La 37 de ani, actriţa are o familie numeroasă, aducând pe lume cel de-al treilea copil la sfârşitul lunii septembrie anul trecut.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Cei doi au divorţat în 2006.

Actriţa s-a căsătorit cu agentul ei, Jim Toth în martie 2011.