Hollywood: Top 7 cele mai sexy mame de vedete. Vezi cine sunt!

Frumuseţea se moşteneşte. O dovedesc starurile care s-au născut din părinţi superbi. Beyonce, Scarlett Johansson, Kim Kardashian sunt doar câteva dintre celebrităţile care au avut norocul să se nască în familii în care frumuseţea domină.

Tina Knowles

Are 58 de ani şi arată senzaţional. Este vorba de mama cântăreţei Beyonce. Mama artistei este designer, iar în 2004 a lansat alături de fiica sa celebră o linie de îmbrăcăminte numită "House of Dereon".

Kris Jenner

În familia Kardashian, frumuseţea tronează. Mamă a şase copii, dintre care şi a celebrei Kim Kardashian, Kris (56 de ani) are o siluetă pe care multe femei şi-ar dori să o aibă. Kris Jenner a devenit cunoscută publicului după ce a apărut în reality show-ul "Keep Up with The Kardashians".

Melanie Johansson

Împreună par două surori. Mama celebrei actriţe Scarlett Johansson demonstrează la 60 de ani că frumuseţea nu are vârstă.

Leticia "Tish" Cyrus

Miley Cyrus moşteneşte ochii şi zâmbetul mamei sale. Aceste trăsături au ajutat-o să se claseze printre cele mai sexy femei.

Dina Lohan

Deşi în ultimul timp relaţia dintre Dina şi fiica sa, Lindsay Lohan, nu a fost una foarte bună, fiind protagonistele unui scandal violent, cele două femei seamănă perfect. La 50 de ani, Dina Lohan se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Donna Gosling

Ryan Gosling are o relaţie foarte apropiată de mama sa şi nu sunt rare evenimentele la care apar împreună. Actorul are şi motive să fie mândru de mama sa, cei doi semănând mai degrabă cu un cuplu.

Lesley R. Vogel

Sunt blonde şi extrem de sexy. Singura diferenţă este că una are 23 de ani şi cealaltă a trecut de 50. Este vorba de Hayden Panettiere şi mama sa, Lesley.