Hollywood: Top 7 cele mai sexy cupluri pe plajă. Vezi cum îşi petrec timpul liber!

Deşi cu noi încă este zgârcit, sunt numeroase locuri de vis unde soarele încălzeşte puternic în această perioadă a anului. Astfel că vedetele profită de orice minut liber pentru a se bucura de vremea frumoasă şi de plajă alături de cei dragi. Iată 7 dintre cuplurile care au făcut senzaţie în această perioadă pe plajă.

Sursă foto: Hepta

Rihanna şi Chris Brown

Rihanna şi-a iertat iubitul bătăuş şi vrea să arate lumii întregi cât sunt de fericiţi împreună. Cântăreaţa a împlinit 25 de ani luna trecută şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Hawaii, împreună cu partenerul ei, Chris Brown. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi pe plajă. Perechea pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar Rihanna a arătat supersexy purtând un bikini roşu acoperit cu o plasă.

Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat la sfârşitul anului trecut. Ei s-au despărţit în anul 2009, după ce rapperul a bătut-o pe artistă.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Au trecut prin două despărţiri, dar au realizat că nu pot trăi separat şi acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Miley Cyrus şi logodnicul ei, Liam Hemsworth, au fost fotografiaţi la începutul anului pe o plajă din Costa Rica, unde au petrecut o minivacanţă romantică. Fotografiile surprinse de paparazzi îi arată pe cei doi actori în ipostaze tandre, îmbrăţişaţi, admirând apusul soarelui.

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus formează un cuplu din anul 2009, iar relaţia lor a fost marcată de suişuri şi coborâşuri. Cei doi s-au despărţit în august 2010, apoi, la scurtă vreme, s-au împăcat. Ei s-au despărţit din nou în noiembrie 2011, după care s-au împăcat iarăşi.

Jennifer Lopez şi Casper Smart

Deşi între ei este o diferenţă mare de vârstă (Jennifer Lopez - 43 de ani şi Casper Smart - 25 de ani), frumosul cuplu se încăpăţânează să reziste şi radiază de fericire cu fiecare apariţie.

Devenită celebră în anii '90 pentru formele pronunţate de invidiat, care i-au asigurat de-a lungul anilor locuri fruntaşe în topurile celor mai dorite femei din lume, Jennifer Lopez reuşeşte să îşi păstreze silueta fermă şi la 43 de ani. Cântăreaţa reuşeşte mereu să-şi facă timp pentru a petrece alături de gemenii ei, Max şi Emme, şi iubitul său mult mai tânăr, pe plajă.

Leona Lewis şi Dennis Jauch

Deşi este criticată pentru că s-a îngrăşat în ultima perioadă, Leona nu se fereşte să-şi facă apariţia pe plajă. Leona Lewis şi iubitul ei, dansatorul german Dennis Jauch, au fost surprinşi în timp ce petreceau o zi romantică la soare, în California, pe plaja din Venice.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

Formează cel mai frumos cuplu de lesbiene de la Hollywood şi nu ezită să-şi arate iubirea cu fiecare apariţie în public. Cele două blonde s-au căsătorit în anul 2008 şi de atunci nimic nu pare a le umbri fericirea.

Pink şi Carey Hart

La nici doi ani de la naşterea primului ei copil, Pink a revenit la silueta ei atletică. Astfel că nu ratează nicio ocazie pentru a-l arăta pe plajă, în costum de baie. Cântăreaţa a fost surprinsă de paparazzi luna trecută când se afla la plajă împreună cu fetiţa ei şi cu soţul, Carey Hart. Pink a făcut senzaţie într-un costum de baie minuscul, cu slip albastru şi sutien în dungi.

Pink a devenit mamă de fetiţă în iunie 2011. Ea şi tatăl copilului, motociclistul Carey Hart, s-au cunoscut în 2001 şi au avut o relaţie tumultoasă.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Cântăreaţa şi soţul ei, Gavin Rossdale, adoră să-şi petreacă timpul liber pe plajă alături de cei doi copii ai cuplului, Kingston şi Zuma. Gavin şi Gwen sunt căsătoriţi din anul 2002.