Hollywood: Top 7 cele mai romantice filme de Ziua Îndrăgostiţilor

Ţi-ai făcut deja planurile pentru 14 februarie. Îţi vei petrece toată ziua alături de jumătatea ta. În cazul în care nu ai pregătit o excursie la munte sau la mare, ţi-am pregătit o listă de filme de dragoste care îţi vor face Ziua Îndrăgostiţilor mai frumoasă.

Gone with the wind (1939)

Dacă îţi plac filmele clasice, atunci "Gone with the wind" este filmul perfect pentru tine. "Gone with the wind" prezintă una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale tuturor timpurilor. Pelicula care îi aduce în prim plan pe Clark Gable şi Vivien Leigh a câştigat 9 Premii Oscar, printre care şi cele pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă într-un rol principal şi cel mai bun regizor. Povestea de dragoste ia naştere între Scarlett O’Hara şi Rhett Butler, în timpul unuia dintre cele mai importante momente din istoria Americii, Războiului Civil.

The Notebook (2004)

Un film romantic pentru care cu siguranţă vei vărsa lacrimi. Allie Hamilton şi Noah Calhoun, personajele interpretate de Ryan Gosling şi Rachel McAdams, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste plină de peripeţii. Filmul a fost nominalizat de 7 ori la Premiile Oscar.

Sweet November (2001)

"Sweet November" este un film de văzut în cuplu. Actriţa principală Charlize Theron interpretează rolul unei tinere pe nume Sara, bolnavă de cancer. Sara alege să-şi petreacă ultimele luni de viaţă cu câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună şi să trăiască după regulile ei, ideile ei şi visurile ei.  Apoi să se despartă şi să meargă fiecare pe drumul lui. Totul se schimbă însă când îl întâlneşte pe Nelson (Keanu Reeves).

500 Days of Summer (2009)

"500 Days of Summer" prezintă relaţia dintre Summer (Zooey Deschanel) şi Tom (Joseph Gordon-Levitt). Tom, un romantic incurabil, se îndrăgosteşte de Summer o tânără care nu crede în dragoste adevărată şi în suflete pereche. Povestea celor doi se desfăşoară pe o perioadă de 500 de zile.

Dirty Dancing (1987)

"Dirty Dancing" este dovada că mişcările senzuale şi magia dansului pot uni doi oameni pe vecie. Baby Houseman (Jennifer Grey) este o adolescentă de 17 ani care se îndrăgosteşte de instructorul de dans, Johnny Castle (Patrick Swayze). Cei doi sunt nevoiţi să lupte pentru a rămâne parteneri pe ringul de dans, dar şi pentru a-şi salva dragostea.


Serendipity (2001)

Jonathan Trager (John Cusack) şi Sara Thomas (Kate Beckinsale) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în "Serendipity". Cei doi se întânesc şi îndrăgostesc într-o zi aglomerată de cumpărături din iarna lui 1990. Jonathan îi cere numărul de telefon, dar Sara sugerează să lase mai bine soarta să decidă asupra viitorului lor. Astfel, ea îşi scrie numele şi numărul de telefon pe o carte, pe care o dă unui anticar, iar el îşi scrie numele şi numărul de telefon pe o bancnotă pe care o schimbă la un magazin. Dacă sunt sortiţi să fie împreună, spune Sara, cartea şi bancnota se vor întoarce în posesia lor, iar ei se vor regăsi.

City of Angels (1998)

Seth (Nicolas Cage) este un înger din Los Angeles care se îndrăgosteşte de e frumoasa doctoriţă Maggie (Meg Ryan). Însă pentru a putea fi alături de Maggie, seth trebuie să renunţe la nemurire...