Hollywood: Top 7 cele mai ciudate nume puse de vedete copiilor

Îşi permit extravaganţe greu de imaginat pentru oamenii obişnuiţi. Pe lângă lucruri de lux, vedetele îşi folosesc din plin imaginaţia când vine vorba de a alege nume pentru copiii lor. Iată 7 dintre cele mai ciudate nume puse de vedete copiilor şi semnificaţia lor.

Tennessee James Toth

Actriţa Reese Witherspoon a devenit pentru a treia oară mamă luna trecută când a adus pe lume primul copil cu soţul ei, Jim Toth. Numele ales de vedetă pentru fiul ei, Tennessee James Toth, a fost inspirat de locul unde şi-a petrecut mama copilăria, Nashville, Tennessee. 

Sursă foto: Hepta

Theodora Rose Williams

Tot în septembrie, Robbie Williams şi Ayda Field i-au urat bun venit şi primului lor copil, o superbă fetiţă pe care au numit-o Theodora Rose Williams. Deşi fericiţii părinţi nu au explicat de unde s-au inspirat în alegerea numelui, Robbie a vorbit despre numele fetiţei înainte de naştere: "Am o mică listă de nume, însă sunt nume vechi, de impact. Înainte de a-l alege trebuie să văd copilul."

Marlowe Sturridge

Frumoasa Sienna Miller i-a dăruit iubitului ei, actorul Tom Sturridge, o fetiţă în această vară. Se zvoneşte că numele ales pentru copil a fost inspirat după celebrul dramaturg Christopher Marlowe.

Astala Dylan Willow Cohen-Geldof

În aprilie anul acesta, modelul Peaches Geldof a devenit mama unui băieţel pe care l-a numit Astala Dylan Willow Cohen-Geldof. "Am găsit Astala într-un ghid cu nume de copii, unul cam obscur," explică proaspăta mămică.

Blue Ivy

Pentru primul lor copil, Beyonce şi Jay-Z au ales un nume special: Blue Ivy. Ivy se pare că a fost ales din obsesia părinţilor pentru numărul 4. Cei doi s-a căsătorit pe 4 aprilie 2008, cel mai recent album al cântăreşei se numeşte 4, iar cei doi au tatuat IV pe degetele pe care poartă verighetele. În plus, vedetele sunt născute pe 4 septembrie şi 4 decembrie.

Harper Seven

David şi Victoria Beckham au ales numele de Seven pentru că fetiţa lor s-a născut în luna a 7-a (iulie). În plus, se pare că acest număr îi poartă noroc fotbalistului, fiind şi pe tricou de la Manchester United. Cât despre Harper, se zvoneşte că provine de la Harper Lee, autorul preferat al Victoriei.

Suri Cruise

Tom Cruise şi Katie Holmes au ales Suri pentru fetiţa lor pentru că "în ebraică înseamnă Prinţesă şi Trandafir Roşu în limba persană", după cum a explicat Katie.