Hollywood: Top 7 cei mai sexy sâni naturali

Fac parte dintre norocoase. Mama Natură le-a înzestrat cu talent din plin şi cu forme aproape de perfecţiune. Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones sunt doar câteva dintre frumoasele posesoare de decolteuri apetisante fără intervenţia medicilor plasticieni.

Scarlett Johansson


Face parte dintre cele mai promiţătoare actriţe de la Hollywood dar şi dintre cele mai sexy, fiind numită de revista Esquire drept The Sexiest Woman Alive. Blondă, talentată şi cu forme voluptoase. Ce altceva şi-ar mai putea dori?

Angelina Jolie


Actriţă de succes şi mamă devotată. Este extrem de frumoasă şi în plus îl are pe Brad Pitt. Este femeia de care Brad s-a îndrăgostit pe când era căsătorit cu Jennifer Aniston. Ce bărbat nu s-ar gândi să-şi părăsească nevasta pentru o astfel de femeie?

Kim Kardashian


Nu a fost înzestrată doar cu un posterior extrem de sexy, ci focoasa brunetă se poate lăuda şi cu sâni de vis. Şi toate acestea primite de la Mama Natură.

Catherine Zeta-Jones


A înfruntat multe probleme în ultimul timp, însă acestea nu par a-i fi ştirbit cu nimic din frumuseţe. Este una dintre cele mai frumoase femei de Hollywood care se poate lăuda cu o carieră de succes. Recent, Catherine a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor.

Eva Mendes


Spunea într-un interviu recent că obişnuieşte să-şi ude florile doar în costumul Evei, nefiind deranjată de eventualele priviri ale vecinilor. La formele cu care a fost înzestrată, nici vecinii nu au motive să fie deranjaţi, nu?

Halle Berry


"A fi sexy reprezintă o stare de spirit şi un mod de viaţă", este de părere Halle. Dar în cazul actriţei se pare că şi moştenirea genetică a avut un rol important.

Jennifer Aniston


Deşi a depăşit vârsta de 40 de ani, Jen se pare că nu are motive să se plângă. Cel puţin, nu din motive legate de aspectul fizic.