Hollywood: Top 6 cele mai urâte gravide

Sarcina aduce cu sine o frumuseţe aparte pentru femei. Acest fapt a fost demonstrat de staruri precum Jessica Alba, Carla Bruni sau Victoria Beckham. Există însă şi femei care nu sunt la fel de norocoase ca aceste doamne, iar sarcina le aduce nenumărate kilograme în plus, retenţie de apă, oboseală, cearcăne, iar toate adunate nu le oferă un fizic foarte plăcut.

Britney Spears, departe de gravida model

Britney a trecut printr-o perioadă mai grea, iar problemele au lăsat urme pe fizicul cântăreţei. Acum însă, mămica pare a se simţi mult mai bine.

Mariah Carey, o graviduţa grăsuţă

Dintotdeauna s-a confruntat cu probleme legate de greutatea corporală, însă în timpul sarcinii acestea au luat proporţii. Vedeta însă are o scuză: sarcină gemelară.

Alicia Silverstone, sarcină obositoare

Actriţa a avut o sarcină dificilă, care a lăsat-o fără energie. Sau, cel puţin, asta reiese din fotografia de mai sus. Alicia a devenit mama unui băieţel în luna mai, anul acesta.

Katie Price, o mămică "prea modernă"

Katie nu face parte dintre cele mai frumoase graviduţe. Motivul îl poţi observa în fotografia de mai sus.

Salma Hayek, mămică la 41 de ani

Salma a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 41 de ani. Deşi nu a fost într-o formă prea bună în perioada sarcinii, actriţa şi-a revenit frumos.

Pink, mamă de fetiţă

Nu se numără printre cele mai frumoase gravide, însă nimeni nu poate contesta faptul că Pink face parte dintre cele mai simpatice vedete.