Hollywood: Top 5 cele mai tinere mirese

Sunt femei care nu se căsătoresc niciodată sau care îşi aleg soţul târziu în viaţă. Dar sunt şi femei care se grăbesc să spună Da! şi aleg să se căsătorească foarte tinere. Drew Barrymore, Melanie Griffith, LeAnn Rimes sunt vedete care s-au căsătorit înainte de a împlini 20 de ani.

Courtney Stodden: 16 ani


Cântăreaţa country, actriţa şi modelul Courtney Stodden a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit la doar 16 ani cu actorul Dough Hutchinson (51 de ani), cunoscut pentru rolurile din "The Green Mile/Culoarul morţii", "Dosarele X", "Lost", "CSI Miami" şi "Lege şi ordine".

Rachel Miner: 17 ani


Rachel Miner şi Macaulay Culkin s-au îndrăgostit în 1998 şi, pe când Rachel avea doar 17 ani, au decis să se căsătorească. Mariajul nu a durat şi în 2000 au decis să se despartă, divorţul fiind finalizat în 2002.

Melanie Griffith: 18 ani


Melanie are o căsnicie fericită alături de Antonio Banderas de 15 ani. Însă nu este singurul mariaj din viaţa actriţei. Prima dată când actriţa a spus Da! a fost la vârsta de 18 ani, după o relaţie de 4 ani cu Don Johnson. Divorţul a venit după doar 6 luni.

Drew Barrymore: 19 ani


A fost logodită de 5 ori până în prezent, iar primul inel cu diamant l-a primit pe când avea doar 16 ani. S-a căsătorit cu Jeremy Thomas la vârsta de 19 ani şi a depus actele pentru divorţ după numai două luni. A doua căsnicie a actriţei cu Tom Green a durat puţin mai mult şi anume 5 luni.

LeAnn Rimes: 19 ani


LeAnn Rimes s-a îndrăgostit de dansatorul Dean Sheremet în 2001 şi după un an, la vârsta de 19 ani, l-a luat de soţ. Divorţul s-a finalizat în 2010.