Hollywood: Top 5 cele mai musculoase vedete. Cine a exagerat la sala de fitness?

Nu sunt puţine celebrităţile care tind să exagereze din dorinţa de a arăta mereu tinere şi slabe. În goana după un trup perfect, vedetele devin obsedate de exerciţii fizice, diete şi operaţii estetice.Ca orice alt lucru, în exces, fitness-ul poate dăuna afectând în mod negativ silueta.Iată divele de la Hollywood care şi-au pierdut din feminitate din cauza exerciţiilor fizice.

Cameron Diaz

Actriţa în vârstă de 40 de ani se numără printre vedetele pasionate de sport, iar această pasiune a lăsat urme vizibile pe corpul ei. Cu toate că vedeta are un corp tonifiat, bicepşii lucraţi nu se prea potrivesc cu rochiile elegante pe care Cameron le îmbracă la evenimente.

Madonna

Este cunoscut faptul că artista este dependentă de un stil de viaţă sănătos şi sport. Vedeta în vârstă de 54 de ani petrece multe ore la sală, iar asta se vede pe trupul ei. Obsedată de siluetă, cântăreaţa a exagerat cu exerciţiile fizice, iar muşchii proeminenţi rezultaţi au făcut să fie comparată cu Rambo, în varianta feminină.

Sarah Jessica Parker

Trage şi ea de fiare şi se vede. Exerciţiile fizice pe care actriţa în vârstă de 48 de ani le practică din plin i-au dezvoltat musculatura, dându-i un look mult prea masculin.

Pink

Daca în 2011, după naşterea primului ei copil, cântăreaţa era criticată că era prea grasă, ei bine, Pink nu scapă nici acum de gurile rele care spun că, deşi a slăbit, este prea musculoasă.  "Acest trup este capabil de atât de multe lucruri. Sunt recunoscătoare pentru acest corp puternic, care mă poartă prin această lume", a scris Pink pe contul ei de Twitter recent unui fan care o critica pentru faptul ca a exagerat cu exercițiile fizice și pentru că este prea musculoasa.

LeAnn Rimes

A devenit cunoscută datorită rotunjimilor apetisante. După ce l-a cunoscut pe soţul său, Eddie Cibrian, vedeta a devenit mai interesată de silueta ei şi a început să practice mai mult sport. Acum, LeAnn afişează o siluetă extrem de tonifiată.