Hollywood: Top 10 vedete scunde, dar sexy

Nimeni nu poate nega faptul că picioarele lungi ale unei femei stârnesc... imaginaţia bărbaţilor, fiind un simbol al frumuseţii. Însă Eva Longoria, Christina Aguilera, Nicole Richie (1,55 metri) şi Ellen Page (1,55 metri) au demonstrat că picioarele "până în gât" nu reprezintă totul. Feţe angelice, forme apetisante, talent, frumuseţe - iată cei mai importanţi factori care au contribuit la succesul lor la Hollywood.

Shakira

Are o înălţime de 1,55 metri, dar niciodată nu a fost complexată. Şi asta se vede din atitudinea ei...

Kylie Minogue

Mereu şi-a dorit să fie mai înaltă, dar se pare că cei 1,57 metri i-au adus destule succese. Este una dintre cele mai sexy artiste din lume, o femeie foarte puternică şi plină de viaţă, care a reuşit să învingă o boală necruţătoare - cancerul.

Eva Longoria

În ciuda faptului că nu are picioare foarte lungi, având o înălţime de doar 1,57 centimetri, Eva, proaspăt divorţată de Tony Parker, nu este deloc o "nevastă disperată" pentru că se bucură de un succes galactic nu numai pe plan personal, ci şi profesional. De curând şi-a lansat o carte de bucate, foarte bine primită de public.

Salma Hayek

Actriţa care are o înălţime de 1,57 metri este foarte apreciată pentru impresionantele roluri pe care le-a jucat în peste 30 de filme. Şi nu numai...

Vanessa Paradis

Actriţa şi cântăreaţa franceză are 1,56 metri şi se iubeşte cu cel mai sexy bărbat din lume, Johnny Depp.

Nelly Furtado

Cântăreaţa canadiană  are 1,55 metri şi este extrem de talentată.

Jada Pinkett Smith

Micuţa Jada are 1,52 metri, iar soţul ei, Will Smith, o protejează de la înălţimea lui de 1,88 metri.

Christina Aguilera

Are 1,56 metri şi are una dintre cele mai bune voci ale muzicii pop.

Lady GaGa

Nu are decât  1,55 metri, dar a reuşit să devină un "star intergalactic", adulat şi urât de o planetă întreagă. Lady GaGa este recunocută mai mult pentru apariţiile ei şocante. În ultimul timp, însă, mai mult pare să plictisească...

Reese Witherspoon

Actriţa, care de curând s-a căsătorit, are 1.56 metri. Este mamă a doi copii şi actriţă foarte talentată.