Hollywood: Top 10 cele mai sexy gravide în costume de baie. Vezi cum arată!

În timpul sarcinii, corpul femeii se transformă şi capătă forme generoase. Cu toate acestea, puţine sunt mămicile care îşi ascund rotunjimile. Iată câteva dintre celebrităţile de la Hollywood care se mândresc cu silueta lor şi nu ezită să-şi dezvelească corpul pe plajă în timpul sarcinii.

Megan Fox

Actriţa este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase mămici de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 26 de ani aşteaptă o fetiţă care se va naşte la sfârşitul lunii septembrie sau, cel mai târziu, în prima săptămână din octombrie. 

Megan şi Brian Austin Green s-au căsătorit în iunie 2010 în Hawaii. Cuplul a sărbătorit în acest an doi ani de căsnicie chiar în locul în care s-au căsătorit.

Tori Spelling

Actriţa de 38 de ani a devenit mamă pentru a patra oară la sfârştul lunii august. Tori a născut un băiat, Finn Davey, acesta fiind cel de-al patrulea copil al actriţei cu soţul său, Dean McDermott. În această vară, Tori a fost surprinsă bucurându-se de soare lângă piscină, alături de Stella, fiica acesteia de numai 3 ani.

Beyonce

La începutul acestui an, cântăreaţa de 31 de ani şi soţul ei, Jay-Z, au devenit părinţi, Beyonce aducând pe lume o fetiţă. Anul trecut, înainte de naştere, vedeta a fost fotografiată în Croaţia într-un costum de baie din două piese, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă.

Alessandra Ambrosio

Top modelul a făcut un cadou deosebit fanilor de Crăciun, postând o fotografie cu ea în costum de baie şi fiica Anja, pe plajă. Vedeta a devenit mama unui băieţel în luna mai, anul acesta.

Alicia Keys

Alicia Keys şi soţul său Swizz Beatz au devenit părinţii unui băieţel în octombrie 2010. Este primul copil al Aliciei şi al patrulea al soţului său, rapperul şi producătorul Swizz Beatz, pe numele său real Kaseem Dean, în vârstă de 32 de ani.

Alicia Keys şi Swizz Beatz s-au căsătorit pe 31 iulie 2010, cei doi formând un cuplu din anul 2008.

Nicole Richie

Nicole este o mămică trendy. O arată fotografiile făcute în 2009, înainte de naşterea celui de-al doilea copil al cuplului Nicole Richie şi Joel Madden.

Laetitia Casta

Supermodelul francez este mama a trei copii. Laetitia a fost surprinsă în timp ce era însărcinată cu al treilea copil, în 2009, pe o plajă în Italia.

Alanis Morrissette

Cântăreaţa şi soţul ei, rapperul Mario "Souleye" Treadway, au devenit părinţii unui băieţel, născut în prima zi de Crăciun din 2010. Vedeta a fost surprinsă pe o plajă din Mexico, cu puţin timp înainte de naştere.

Mel B

Cântăreaţa a fost surprinsă într-un moment frumos de familie, în care prima sa fiică, Angel, mângâia cu dragoste burtica mamei. Vedeta a adus pe lume anul trecut al doilea copil.

Uma Thurman

Actriţa de 42 de ani şi omul de afaceri elveţian Arpad Busson, 49 ani, au devenit părinţii unei fete pe data de 15 iulie, anul acesta. Uma mai are doi copii din căsătoria cu Ethan Hawke, Maya şi Levon. Vedeta a fost suprinsă pe o plajă exclusivistă din St. Barts, cu câteva luni înainte de a naşte.