Hollywood: Top 10 cele mai reuşite figuri de ceară ale vedetelor

Pentru fanii care vor să-şi atingă sau să facă poze cu idolii lor, muzeele pun la dispoziţie copii identice din ceară. Clonele de ceara ale celebrităţilor pot fi atât de reuşite, încât este foarte greu să le deosebeşti. La Muzeul Madame Tussauds din Londra te poţi fotografia cu vedeta preferată la preţ de 30 lire pentru adulţi şi 25 lire pentru copii.  Iată-le pe cele mai reuşite!

Heidi Klum

Vedeta a fost atât de impresionată de clona sa de ceară încât cu greu şi-a putut lua ochii de la ea. Diferenţele pot fi cu greu observate cu ochiul liber.

Mega-concurs Cinemagia  

Eva Longoria

Copia de ceară a actriţei seamănă până şi la pantofi cu vedeta, ambele purtând Christian Louboutins.

Cheryl Cole

Singura diferenţă dintre vedetă şi copia de ceară este nuanţa părului. Adevărata Cheryl Cole şi-a vopsit părul cu câteva zile înainte de a poza alături de figura de ceară.

Rihanna

Cântăreaţa a fost atât de încântată de statuia sa de ceară de la Muzeul Madame Tussauds, încât a postat o poză cu aceasta pe Twitter, imediat după ce statuia a fost dezvelită. Nici nu e de mirare, având în vedere asemănarea.

Lady Gaga

Lady Gaga are şi ea o copie din ceară la Muzeul Madame Tussauds din Londra.

Snoop Dogg

În cazul în care nu observi diferenţele, adevăratul Snoop Dogg este cel din stânga.

Quentin Tarantino

Marele regizor a fost şi el "tras" în ceară. Asemănările sunt atât de mari, încât pentru Tarantino a fost o mare surpriză.

Kim Kardashian

Cei care doreau să atingă formele pentru care a devenit faimoasă Kim Kardashian, au acum ocazia. Vedeta a fost şi ea copiată în ceară de cei de la Muzeul Madame Tussauds.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Cel mai îndrăgit cuplu a fost şi el copiat în ceară.