Hollywood: Top 10 cei mai sexy bărbaţi

10 Noiembrie 2010

Sunt frumoşi, sunt talentaţi, sunt bărbaţii la care orice femeie visează. I-ai văzut în filme, le-ai ascultat muzica... Află acum care sunt cei mai sexy bărbaţi ai momentului de la Hollywood, "de la cel mai mic pana la cel mai mare".

Credit foto - People

Joe Jonas, 21 de ani

Mijlociul "Jonas Brothers" a fost implicat în relaţii amoroase cu mai multe starlete de la Hollywood, unele dintre ele cunoscute din serialele Disney: Camilla Belle, Taylor Swift şi Demi Lovato. Acum, Joe se pare că este amorezat până peste cap de vedeta din seria "Twilight", Ashley Greene, în vârstă de 23 de ani

Zac Efron, 23 de ani

Este genul de bărbat iubit de toate femeile, de toate vârstele, mai ales după ce a jucat rolul lui Troy Bolton în filmul marca Disney "High School Musical". Este adorat poate şi datorită faptului că seamănă puţin cu Alain Delon. "Îl găsesc pe Zac incredibil de atrăgător! Ştiu că este foarte tânăr, dar vârsta nu îi scade din sex-appeal", declara actriţa Courteney Cox Arquette la începutul anului, într-un interviu. Din păcate pentru fanele lui, Zac este într-o relaţie de 3 ani cu Vanessa Hudgens, colega de platou din seria "High School Musical"

Robert Pattinson, 24 de ani

Întrebarea este: Ce are starul din "Twilight" de este considerat atât de sexy? Răspunsul: Părul ciufulit, vestimentaţia dezordonată - sunt două ingrediente cu ajutorul cărora stârneşte isterie pe oriunde trece. A fost votat ca fiind cel mai sexy bărbat de pe planetă de câteva zeci de ori, luptându-se în topuri cu actori precum George Clooney, Johnny Depp sau Brad Pitt. Ghinion din nou pentru fane: Robert are o relaţie de dragoste cu partenera lui de platou, Kristen Stewart

Chace Crawford, 25 de ani

Actorul din "Gissip Girl" concurează cu brio la statutul de noul sex symbol de la Hollywood. Chace spune despre el că în adolescentă era foarte timid când fetele îl abordau. Se pare că prima femeie alături de care şi-a început viaţa sexuală, la 18 ani, a fost playmate-ul Playboy Shauna Sand, atunci în vârstă de 32 de ani. Momentan, Chace Crawford se declară fericit fără prietenă. Vreo doritoare?

Prinţul Harry, 26 de ani

De curând s-a despărţit de iubită, Chelsy Davy, după 3 ani de relaţie. Este o "partidă" bună, nu-i aşa?

Jake Gyllenhaal, 29 de ani

Actorul nominalizat la un premiu Oscar nu înţelege statutul lui de sex-simbol: "Nu consider că arăt bine şi nu înţeleg de ce lumea mă consideră sexy. Când eram adolescent, aveam o pereche de ochelari imenşi. Eram hidos!", declară el pentru The Insider. Chiar şi cu acei ochelari Jake s-ar număra printre cei mai sexy bărbaţi în topurile femeilor din toată lumea, nu-i aşa?

Usher, 32 de ani

Superstar R&B şi tata a doi copii adorabili, Usher a declarat pentru MTV că speră să îşi menţină locul în inimile femeilor pentru mult timp: "Femeile adoră să vadă un corp bine lucrat", este de părere Usher. Doamnelor, are dreptate?

Ryan Reynolds, 34 de ani

Actorul canadian atrage femeile ca un magnet, atât datorită talentului cât şi felului în care arată. Însă, din păcate, doar soţia sa, actriţă Scarlett Johansson, este singura care se poate bucura de el în totalitate..

Bradley Cooper, 35 de ani

Starul din "Hangover" este mereu o surpriză plăcută pentru fane. Este blond, cu ochi albaştri, are un zâmbet fermecător şi este amuzant. Ce ţi-ai dori mai mult? Poate să rupă relaţia cu actriţa Renee Zellweger..

Matt Damon, 40 de ani

A fost ales ani la rând "Cel mai sexy bărbat în viaţă". "Simţul umorului irezistibil, modestia înduioşătoare şi imaginea puternic asociată familiei îl transformă într-un câştigător", spune People