Hollywood: Matthew Perry, cu riduri şi burtă. Cum arată astăzi vedetele din "Friends"

Lansat în 1994, serialul despre vieţile a şase prieteni a primit 63 de nominalizări Emmy şi i-a făcut celebri şi bogaţi pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Cei şase actori au rămas până în prezent cel mai bine plătite staruri TV, cu un salariu care la început a fost de 225.000 de dolari pe episod şi a ajuns la suma de un milion de dolari pe episod.

Foto: Hepta

Matthew Perry

La 10 ani de la difuzarea ultimului episod al serialului, Matthew Perry, cel care l-a intrepretat pe simpaticul personaj Chandler Bing, este total schimbat. Actorul în vârstă de 44 de ani s-a îngrăşat, părul i-a albit, iar faţa îi este acoperită de riduri. Dependenţa de droguri şi alcool cu care s-a luptat de-a lungul anilor i-a adus probleme de sănătate, precum pancreatita, dar şi schimbări ale aspectului fizic, fluctuaţii de greutate.

Starul şi-a depăsit problemele, iar acum încearcă prin diverse proiecte să-i ajute pe alţi oameni care suferă din cauza dependenţelor.

Matt LeBlanc

Joey Tribbiani, interpretat de Matt LeBlanc, era, cu siguranţă, unul dintre cele mai apreciate personaje din serialul de comedie "Friends". Astăzi, la 46 de ani, starul este departe de tânărul cu zâmbet ştrengăresc care dădea viaţă cunoscutului personaj. Cu părul său grizonat şi cu chipul ridat, Matt LeBlanc pare un cu totul alt om.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow, interpreta lui Phoebe Buffay din îndrăgitul serial "Friends", rol care a consacrat-o pe plan mondial şi care i-a adus numeroase distincţii, inclusiv un premiu Emmy, are în prezent 50 de ani şi este protagonista şi producătoarea serialului "Web Therapy".

Courteney Cox

Deşi împlineşte 50 de ani în iunie, Courteney Cox nu s-a schimbat mult faţă de cum arăta în urmă cu 20 de ani când ne cucerea cu rolul frumoasei Monica. După încheierea filmărilor la "Friends", Courtney şi-a continuat cariera în actorie. Cel mai nou proiect al actriţei este serialul de comedie "Cougar Town" care, deşi se bucură de succes, nu are audienţe la fel de mari ca "Friends".

Jennifer Aniston

La 45 de ani, actriţa care a interpretat rolul lui Rachel se numără printre cele mai sexy vedete de la Hollywood. Devenită celebră după rolul din "Friends" dar şi în urma căsniciei eşuate cu Brad Pitt, Jennifer Aniston este una dintre cele mai bine plătite actriţe.

David Schwimmer

Actorul în vârstă de 47 de ani care a devenit celebru datorită rolului Ross Geller din "Friends" este în prezent şi regizor. După rolul din "Friends", David a jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune, printre care se numără "ER/Spitalul de urgenţă", "Poveşti de iubire", "30 Rock", "Identitate furata", "Şase zile, şapte nopţi".