Hollywood: Destinaţii de vacanţă ale vedetelor. Beyonce s-a distrat în Republica Dominicană

Dacă la noi vara abia acum dă semne că se instalează, iar concediile sunt încă departe, celebrităţile deja se laudă cu fotografii din locaţii exotice. Iată cum şi-au petrecut vacanţele din acest an starurile de la Hollywood!

Foto: Instagram/Twitter/Hepta
 

Gwyneth Paltrow

După ce au anunţat că divorţează, actriţa şi Chris Martin au plecat în vacanţă. Cei doi au petrecut câteva zile din luna martie alături de cei doi copii ai lor, pe o insulă privată din Bahamas, care aparţine cântăreţilor Faith Hill şi Tim McGraw. La scurt timp, Gwyneth a postat fotografii pe pagina de Twitter alături de cei doi copii, însoţite de mesajul "Cea mai norocoasă mamă din lume".

În ciuda despărţirii lor, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi Gwyneth Paltrow susţin că vor rămâne foarte buni prieteni de dragul copiilor lor. Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane.

Beyonce

Frumoasa cântăreaţă s-a bucurat şi ea de timp liber alături de familie în acest an. Vedeta a petrecut câteva zile de vis în Republica Dominicană şi a avut grijă să împărtăşească câteva dintre cele mai reuşite fotografii fanilor.

Britney Spears

"Aloha din Hawaii!" este mesajul pe care l-a transmis cântăreaţa pe Instagram fanilor, în luna martie.

Giuliana Rancic

Vedeta TV, alături de soţ şi fiu lor, Duke, au ales să petreacă Paştele la Disneyland.

Vanessa Hudgens

Aflată pentru câteva zile la Miami, actriţa în vârstă de 25 de ani s-a distrat şi a făcut şi sport. Cele mai frumoase momente le-a împărtăşit şi fanilor de pe Instagram.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian şi-a arătat silueta zveltă într-un costum de baie albastru pe plajă în Cabo San Lucas, Mexic, în luna aprilie.

Emma Roberts

Simpatica actriţă şi iubitul ei, Evan Peters, au petrecut o vacanţă romantică în Hawaii, la începutul acestei luni.

Avril Lavigne

Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă de paparazzi la începutul lunii mai în timp ce se bucura de soare pe plajă în Cancun. Vedeta şi-a arătat silueta frumos lucrată într-un costum de baie maro, din două piese.

Anne Hathaway

Actriţa a avut parte de câteva zile de distracţie în luna martie, pe plajă în Miami.