Hollywood: Cum rămân însărcinate vedetele trecute de prima tinereţe

Fie că pun cariera pe primul loc, fie că aşteaptă partenerul potrivit, tot mai multe femei amână să devină mame, trecând chiar de prima tinereţe. Deşi după vârsta de 35 de ani fertilitatea este mai scăzută, iar riscul de probleme de sănătate atât pentru mamă cât şi pentru copil creşte, multe femei celebre au decis să devină mame după ce au trecut de 40 de ani. Iată cum au reuşit!

Mariah Carey

Cântăreaţa Mariah Carey a devenit mamă de gemeni în anul 2011, la vârsta de 41 de ani. După ce-a pierdut o sarcină şi a încercat numeroase tratamentele de fertilizare in vitro, Mariah Carey şi-a văzut visul împlinit când a adus pe lume o fetiţă cu o greutate de 2,35 de kilograme şi un băieţel de 2,43 kilograme.

Mariah Carey este căsătorită cu actorul şi raperul Nick Cannon din data de 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Celine Dion

Deşi era deja mămica unui băieţel pe nume Rene-Charles, Celine Dion a decis la vârsta de 42 de ani să devină din nou mamă. După numeroase tratamentele de fertilizare in vitro, cântăreaţa a adus pe lume gemeni, băieţi. Sarcina a fost rezultatul celei de-a şasea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Celine Dion, care a suferit un avort sportan în urmă cu patru ani.

Marcia Cross

Actriţa a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 44 de ani. În februarie 2007, Marcia a dat naştere a două fetiţe, pe care le-a numit Eden şi Savannah. Din cauza vârstei înaintate, vedeta a fost nevoită să apeleze la fertilizare in vitro, folosind propriile ovule.

Nicole Kidman

La 41 de ani, actriţa australiană a dat naştere primului copil biologic, creat prin fertilizare in vitro. Nicole a adus pe lume o fetiţă pe care ea şi soţul ei, Keith Urban, au numit-o Sunday Rose. Deşi a declarat că i-a plăcut mult perioada în care a fost însărcinată, a ales o mamă surogat pentru cea de-a doua sa fetiţă, Faith Margaret. Nicole Kidman mai are doi copii înfiaţi cu fostul ei soţ, Tom Cruise.

Kelly Preston

La 48 de ani, Kelly Preston a devenit în luna noiembrie 2010 mama unui băieţel, Benjamin, cu ajutorul fertilizarii in vitro. Deşi riscurile ca sarcina să fie nereuşită au fost destul de mari din cauza vârstei actriţei, micuţul a venit pe lume fără probleme. După ce copilul cel mare al cuplului Kelly Preston şi John Travolta a murit tragic, la vârsta de 16 ani, în urma unei crize de apoplexie, în 2009, Benjamin a venit pentru ei ca o binecuvântare. Kelly şi John mai au o fetiţă de doisprezece ani, Ella Bleu.