Hollywood: Cum arătau vedetele înainte să-şi pună silicoane

Kaley Cuoco, actriţa din serialul "The Big Bang Theory", a recunoscut luna trecută că şi-a mărit sânii pe când avea 18 ani. Nu este singura vedetă de la Hollywood care a apelat bisturiu pentru a fi mulţumită de mărimea bustului.

Mărirea sânilor se numără printre cele mai populare intervenţii de înfrumuseţare în rândul doamnelor şi domnişoarelor.Şi în lumea vedetolor, implanturile cu silicon au numeroase adepte.Iată câteva dintre divele care s-au lăsat înfrumuseţate de bisturiu.

Kaley Cuoco

Vedeta din serialul "The Big Bang Theory" a recunoscut luna trecută că şi-a mărit sânii cu ajutorul silicoanelor când avea 18 ani. Frumoasa actriţă acum în vârstă de 28 de ani nu regretă pasul făcut declarând că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat. Este de înţeles, având în vedere că noul look a ajutat-o în carieră, ajungând pe locul 2 în topul actriţelor de seriale cu cele mai multe încasări, după Sofia Vergara din "Modern Family".

Kaley Cuoco s-a căsătorit la începutul acestui an cu jucătorul de tenis Ryan Sweeting, după o logodnă care a durat câteva luni.

Kourtney Kardashian

La 22 de ani, Kourtney a apelat la bisturiu pentru a trece de la cupa B la cupa C la sutien. "Eram aşa de prostuţă... Într-o zi mi-a intrat această idee în cap şi asta a fost tot. Nu era chip să mă faci să mă răzgândesc," a explicat vedeta decizia luată.

Tori Spelling

Pe când avea 20 de ani, actriţa s-a lăsat şi ea pe mâna specialiştilor pentru mărirea sânilor, lucru pe care l-a regretat mai târziu. "Dacă aş fi ştiut că este posibil să nu îmi pot alăpta copiii după, nu aş fi făcut asta," declara în 2011 Tori pentru Good Morning America. Actriţa este mamă a patru copii.

Kelly Rowland

Nemulţumită de mărimea bustului său, fosta componentă Destiny’s Child a apelat la bisturiu în octombrie 2007, fapt ce l-a şi recunoscut. "Mi-am dorit această schimbare pentru mine, nu pentru un bărbat sau muncă. Şi sunt foarte încântată de rezultat," a declarat cântăreaţa pentru revista Cosmopolitan.

Pamela Anderson

Celebră după ce a apărut pe coperta revistei Playboy în 1989, dar şi pentru rolul din serialul Baywatch, Pamela a trecut de mai multe ori prin mâinile chirurgului. În 1999, actriţa şi-a făcut o operaţie de reducere a sânilor, trecând de la mărimea 34D la 34C.

Kate Hudson

Complexată de sânii mici cu care a fost înzestrată, actriţa a apelat la chirurgul estetician pentru o uşoară mărire.

Victoria Beckham

Şi sânii soţiei fotbalistului David Beckham au fost lucraţi de bisturiu. Nemulţumită de rezultat, vedeta a revenit la mărimea naturală în 2011. "Nu mă mai simt puştoaică. Acum sunt mamă şi soţie. Astfel că am hotărât să fiu mai naturală şi am renunţat la implanturile cu silicon," a declarat vedeta.

Sharon Osbourne

Nici soţia rockerului britanic Ozzy Osbourne nu a fost mulţumită de implanturi şi a renunţat la ele în 2011. Anunţul l-a făcut la emisiunea TV pe care o prezintă. "M-am trezit într-o dimineaţă şi unul dintre sânii mei era mult mai lung decât celălalt. Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă", a povestit Sharon. Medicul i-a explicat că unul dintre implanturi "alunecase". "Acum nu mă mai simt ca şi cum aş avea un pat cu apă aşezat peste pieptul meu", spune vedeta.