Hollywood: Cele mai sexy 7 cupluri invitate la Gala Premiilor Oscar

Dragostea a plutit în aer la cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar. Pe lângă ţinute strălucitoare, vedetele au avut ocazia să defileze alături de parteneri şi să-şi demonstreze iubirea în public. Iată 7 dintre cuplurile care au făcut senzaţie pe covorul roşu.

 Foto: Hepta

Ben Affleck şi Jennifer Garner

Marele câştigător al serii, actorul şi regizorul Ben Affleck, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu însoţit de frumoasa sa soţie, Jennifer Garner. În ţinute Gucci, cuplul a arătat impecabil.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones

Unul dintre cele mai trainice şi frumoase cupluri, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, au păşit zâmbitori pe covorul roşu, infirmând astfel zvonurile potrivit cărora cei doi se află în prag de divorţ.

George Clooney şi Stacy Keibler

Un alt cuplu frumos din noaptea decernării premiilor Oscar a fost cel format din George Clooney (51 ani) şi Stacey Keibler (33 ani). Cei doi au dat dovadă de eleganţă şi bun gust în creaţii Armani şi Naeem Khan.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston

La 44 de ani, Jennifer Aniston a cucerit toate privirile într-o rochie roşie Valentino la braţul logodnicului său, actorul şi producătorul Justin Theroux. Cei doi au fost desemnaţi de revista People drept cel mai frumos cuplu din seara Oscarurilor.

Daniel Day-Lewis şi Rebecca Miller

Unul dintre marii câştigători ai serii, actorul britanic Daniel Day-Lewis, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu alături de soţia sa, Rebecca Miller, cu care este căsătorit de peste 16 ani.

Keith Urban şi Nicole Kidman

Un cuplu care se face remarcat cu fiecare apariţie în public este cel format din Nicole Kidman şi muzicianul Keith Urban care şi-au arătat afecţiunea în lumina reflectoarelor la decernarea premiilor Oscar.

Channing Tatum şi Jenna Dewan

Însărcinată cu primul copil al cuplului, Jenna Dewan a arătat supersexy într-o rochie neagră din dantelă. Channing Tatum nu şi-a putut desprinde o clipă mâinile de pe burtica soţiei, afişându-şi bucuria de a deveni tată.