Hollywood: Cele mai longevive cupluri. Cum arătau la începutul relaţiei

Într-o lume în care despărţirile cu scandal şi divorţurile sunt la ordinea zilei, există şi cupluri care au trecut cu brio testul timpului. Rita Wilson şi Tom Hanks, Victoria şi David Beckham sunt doar câteva dintre cuplurile care ne fac să credem în dragoste fără moarte. Iată-le cum arătau la începutul relaţiilor!

Victoria şi David Beckham

Se iubesc de peste 15 ani şi au împreună patru copii - Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper Seven. S-au cunoscut în anul 1998, pe vremea când el era unul dintre cei mai râvniţi burlaci şi ea făcea parte din cea mai cunoscută trupă de fete. Cuplul Beckham este considerat în prezent cel mai elegant şi stilat cuplu.

Jada Pinkett şi Will Smith

Cei doi s-au cunoscut în anul 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Prinţul din Bel Air" şi în 1997 s-au căsătorit. Will Smith şi Jada Pinkett Smith au împreună doi copii: Jaden şi Willow. Willow Smith e cântăreaţă ca şi mama ei, iar Jaden Smith îşi construieşte o carieră în actorie.

Rita Wilson şi Tom Hanks

Rita Wilson şi Tom Hanks se numără printre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, cu o căsnicie de peste 25 de ani. Tom Hanks s-a căsătorit cu actriţa, cântăreaţa şi producatoarea Rita Wilson pe 30 aprilie 1988 şi susţine că o relaţie are nevoie de multă muncă şi dedicare din partea ambilor parteneri. Actorul a mai recunoscut că nu a fost uşor să păstreze o relaţie fericită.

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker este căsătorită cu Matthew Broderick din anul 1997 şi au împreună trei copii: un băiat pe nume James şi gemenii Marion şi Tabitha. "Nu ne place să vorbim despre căsnicia noastră şi credem că a fost o decizie înţeleaptă să nu facem asta, de-a lungul anilor. Avem o familie minunată, iar copiii noştri sunt îndrăgostiţi de tatăl lor", declara nu demult celebra actriţa.

Goldie Hawn şi Kurt Russell

Sunt împreună de peste 30 de ani şi formează unul dintre cele mai îndrăgite şi puternice cupluri de la Hollywood. Actriţa dezvăluia într-un interviu câteva dintre secretele unei relaţii fericite: "Primul e să ştii când să depinzi de o persoană şi când să fii independent. E important să ştii că te poţi descurca să ţii pe umeri jumătate din casă, nu trebuie să laşi toată greutatea pe partener, ar fi prea mult pentru o singură persoană. Al doilea secret e să te menţii cât de sexy poţi şi să te concentrezi pe toate aspectele unei relaţii sănătoase - sexualitatea este una dintre ele".

Kyra Sedgwick şi Kevin Bacon

Kyra Sedgwick şi Kevin Bacon formează un alt cuplu frumos de la Hollywood cu o relaţie de peste 24 de ani. Nu demult, Kevin Bacon declara că cea mai bună decizie pe care a luat-o în viaţă a fost să se căsătorească cu Kyra Sedgwick în anul 1988: "Mi-am cunoscut viitoarea soţie într-o perioadă foarte grea pentru mine. Apoi s-au născut copiii noştri şi ni s-au întâmplat numai lucruri bune".

Melanie Griffith şi Antonio Banderas

Deşi relaţia lor a fost marcată de numeroase probleme legate de dependenţa de droguri şi alcool a celebrei actriţe, Melanie Griffith şi Antonio Banderas au sărbătorit în această lună 17 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996 şi au împreună o fiică de 19 ani, Stella.

Kelly Preston şi John Travolta

În ciuda mai multor zvonuri de despărţire, Kelly Preston şi John Travolta au rezistat împreună peste 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991, la Paris, şi au împreună doi copii, Ella Blue şi Benjamin.