Hollywood: Cei mai sexy regizori. Ce filme i-au făcut celebri!

Îşi petrec majoritatea timpului în spatele camerei de filmat, însă sunt la fel de sexy ca starurile care joacă în filmele regizate de ei. Iată şapte dintre cei mai talentaţi dar şi chipeşi regizori de la Hollywood!

Guy Ritchie

Fostul soţ al Madonnei se numără printre cei mai talentaţi regizori de la Hollywood. La cei 45 de ani ai săi se poate lăuda cu numeroase proiecte de succes. A regizat filme precum "Sherlock Holmes", "Snatch", "Lock, Stock, and Two Smoking Barrels". După despărţirea de Madonna, Guy Ritchie formează un cuplu cu modelul Jacqui Ainsley cu care este căsătorit şi are doi copii.

Xavier Dolan

La doar 25 de ani, Xavier Dolan a devenit un nume important în lumea filmului. Simpaticul regizor canadian a cunoscut celebritatea odată cu lansarea primului film pe care l-a regizat, "J’ai  tué ma mere", care a câştigat trei premii la Festivalul de la Cannes din 2009. Au urmat apoi "Les Amours Imaginaires", "Laurence Anyways" şi "Tom à la ferme".

Zack Snyder

Are 48 de ani şi a regizat numeroase filme de succes. Şi-a început cariera ca regizor de videoclipuri muzicale şi apoi de spot-uri publicitare. Au urmat apoi producţii bine primite de public precum "Dawn of the Dead" (2004), "300" (2006)" şi "Watchmen" (2009).

Rupert Sanders

Este regizor, producător, scenarist şi a regizat "Snow White and the Huntsman" (2012). Numele lui a devenit cunoscut în urma relaţiei extraconjugale pe care a avut-o cu actriţa Kristen Stewart, alături de care a lucrat la filmul "Snow White and the Huntsman".

Cary Fukunaga

La 36 de ani, Cary Fukunaga se poate lăuda cu multe proiecte de succes. Cel mai recent, "True Detective" se numără printre cele mai bune seriale produse de HBO. Pe lista regizorului se mai numără şi "Sin Nombre" (2009) şi "Jane Eyre" (2011).

Paul Thomas Anderson

Şi-a început cariera ca asistent de platou pentru diverse filme TV şi clipuri. În 1992, devine cunoscut ca regizor cu ajutorul producţiei "Boogie Nights / Jurnalul unei vedete de film porno". Urmează apoi filme precum "The Master", "There Will Be Blood", "Magnolia", "Punch-Drunk Love".

Robert Rodriguez

Regizor, scenarist, producător, operator de imagine şi actor, Robert Rodriguez a devenit cunoscut pentru producţii ca "Machete", "Sin City", "El Mariachi", sau "From Dusk to Dawn".