Hollywood: Beyonce, 7 fiţe de vedetă care a devenit mamă

 

Celebra cântăreaţă în vârstă de 30 de ani a născut în noaptea de sâmbătă spre duminică o fetiţă, care a primit numele Blue Ivy Carter. Naşterea a fost făcută prin cezariană, la un spital din New York. Blue Ivy este primul copil al cuplului format din Beyonce şi rapperul Jay-Z. Cei doiau o relaţie din anul 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008, relaţia lor fiind una caracterizată de discreţie. Cu toate acestea, sarcina lui Beyonce nu a fost ferită de speculaţii. Iată ce se zvoneşte despre una dintre cele mai celebre sarcini.

A folosit o mamă surogat?

Beyonce şi-a anunţat sarcina în timpul premiilor MTV, în august, iar la doar două săptămâni apare la un post de televiziune australian fără burtica de gravidă. Nu trec multe zile şi vedeta reapare cu burtă în Los Angeles la o recepţie privată. Speculaţiile au început în august, la apariţia ei de la MTV Music Awards, când presa a acuzat-o că a purtat o burtă falsă, şi au fost întreţinute şi de apariţiile rare ale vedetei în timpul sarcinii, în ciuda statutului de divă pe care şi l-a câştigat.

Însă cel mai mare scandal se iscă în momentul în care Beyonce apare la emisiunea Sunday Night, purtând o rochie mulată, care-i scot în evidenţă formele dolofane de gravidă. Şocant însă pentru cei prezenţi a fost momentul când vedeta s-a aşezat pe scaun. Motivul? Burtica vedetei a luat nişte forme ciudate, părând că se îndoaie. Deşi Beyonce neagă acuzaţiile aduse de presă susţinând că sunt "stupide, ridicole şi false", zvonurile potrivit cărora vedeta a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil se înmulţesc pe zi ce trece. 

 

Măsuri extreme de securitate la spitalul unde a născut

Bodyguarzi au închis accesul într-o aripă întreagă a spitalului şi s-au folosit uşi blindate, totul pentru a păstra discreţia şi pentru a proteja mama şi noul născut. Deşi Beyonce a născut la etajul 6 al clădirii, locul unde se află şi unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuţi, se zvoneşte că vedeta a închiriat întreaga aripă a clădirii şi a oprit accesul celorlalţi părinţi care doreau să-şi vadă copiii aflaţi la terapie intensivă.

Unul dintre tăticii care avea două gemene în această unitatea, Neil Coulon, s-a arătat revoltat şi a comentat pentru presă: "De trei ori nu m-au lăsat să intru şi doreau de vineri să blocheze culoarul. Sunt copii cu probleme de sănătate, care se află la terapie intensivă, şi acţionezi ca şi cum spitalul ţi-ar aparţine? Nu cer decât să primesc scuze".

Rezervă de lux - LCD-uri, mini bucătărie şi mobilă de lux


Aşa arată rezerva de cinci stele în care vedeta a născut. Aceasta este cea mai luxoasă rezervă din spitalele din New York şi a fost special amenajată pentru cântăreaţă.

Blue Ivy, un nume încărcat de semnificaţii


Beyonce a ales un nume special pentru fetiţa sa: Blue Ivy. Imediat ce numele a fost făcut public, lumea a început să vuiască: numele micuţei, citit de la coadă la cap, Yvi Eulb, înseamnă "copilul Satanei" în limba latină. Grupările de satanişti spun că a venit Anticristul. În faţa unei biserici din Carolina de Nord a apărut un afiş pe care scrie: "Beyonce a născut. Satana e pe Pământ!". Pastorul bisericii baptiste Beulah Hill a declarat că afişul apărut în faţa casei Domnului este un act de vandalism.

1,3 milioane de dolari pentru o naştere discretă


Pentru a avea parte de discreţie, se zvoneşte că Beyonce s-a înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi a închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care a plătit suma de 1,3 milioane de dolari. Suma nu este una foarte mare, dacă luăm în calcul faptul că Beyonce Knowles şi Jay-Z s-au situat, în 2011, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes. Potrivit aceleiaşi surse, Beyonce a câştigat suma 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, iar Jay-Z a obţinut încasări de 37 de milioane de dolari.

Beyonce susţine că a visat că trebuie să anunţe sarcina la MTV VMA 2011


Este o divă şi, ca oricărei dive, trebuie să i se întămple lucruri deosebite. Astfel că beyonce a declarat că a hotărât să dezvăluie că este însărcinată datorită unui vis pe care l-a avut înainte de eveniment. "S-a tot zvonit că sunt însărcinată în ultimii doi ani, aşa că m-am gândit că cel mai elegant mod prin care să dau vestea ar fi să imi arăt pur şi simplu sarcina. Suntem împreună de 10 ani, aşa că oamenii s-au ataşat de relaţia noastră, iar acest lucru îmi dă un sentiment minunat", declara Beyonce.

Melodie - cadou pentru fiica nou născută


Cum ar putea Jay-Z să-şi exprime mai bine sentimentele decât prin muzică? Astfel, celebrul tată a compus o melodie emoţionantă pentru fiica sa, în care vorbeşte despre bucuria pe care o resimte, dar şi despre durerea unei pierderi de sarcină din trecut. Melodia face cunoscut şi locul în care a fost concepută fiica celebrului cuplu, în Paris. Cântecul se numeşte "Glory".

 

MAI MULT DESPRE: nastere, sarcina, Hollywood, Beyonce, Jay Z, blue ivy