Hollywood: 8 bărbaţi pe care i-ai ratat. Sunt gay!

Au succes, sunt extrem de sexy şi... nu sunt atraşi de femei. Cu toate acestea, femei din lumea întreagă suspină şi visează cu ochii deschişi când îi văd. De exemplu, câte dintre voi, doamne şi domnişoare, nu aţi fost dezamăgite la aflarea veştii că Wentworth Miller din "Prison Break" este gay? Iată 8 dintre cei mai sexy bărbaţi care ne sunt interzişi din cauza orientărilor sexuale.

Wentworth Miller


Cel puţin jumătate dintre fanele "Prison Break" au urmărit filmul datorită frumuşelului Miller. Însă inimile admiratoarelor sale au fost frânte în 2007, odată cu apariţia primelor zvonuri despre orientarea lui sexuală. Deşi la început a negat zvonurile, fotografiile care au apărut în presă la scurt timp le-au confirmat.

Ricky Martin


Sexy, talentat şi tătic de gemeni. Sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le putem folosi în descrierea cântăreţului portorican. Anul trecut, Ricky Martin, a recunoscut că este homosexual, după ani buni în care presa a speculat acest lucru. "Azi mi-am acceptat homosexualitatea ca pe un dar pe care mi l-a oferit viaţa. Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu cine sunt". În anul 2008, Ricky alături de partenerul său Carlos Gonzales au devenit părinţii a doi copii, gemenii Valentino şi Matteo, care au fost aduşi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. "Sunt cel mai fericit om de pe pământ", declara el pentru People.

Mark Feehily


Componentul trupei britanice Westlife este logodit cu Kevin McDaid de foarte mult timp. Dorinţa celor doi este să întemeieze o familie şi să aibă un copil cu ajutorul unei mame surogat.

George Michael


A cucerit inimile a milioane de femei pe vremea când cânta în Wham! şi s-a iubit cu celebrităţi. Însă în anul 1991 a recunoscut că îl atrag bărbaţii şi a început o relaţie cu Anselmo Feleppa.

Lance Bass


Fostul component al trupei N'Sync a ţinut secret orientările sexuale pentru a nu afecta imaginea formaţiei. Însă odată cu destrămarea acesteia, Lance a recunoscut că este atras de bărbaţi şi s-a declarat fericit pentru că nu mai trebuie să se ascundă.

Rupert Everett


Rupert a cucerit multe inimi în rolul din "My Best Friend's Wedding" alaturi de Julia Roberts.

John Amaechi


Fostul baschetbalist din NBA, John Amaechi, a declarat că a fost ameninţat după ce a dezvăluit că este homosexual. "Am primit scrisori de ameninţare care v-ar provoca greaţă", declara Amaechi. Acesta a scos şi o carte "Man in the Middle", care descrie viaţa de homosexual în NBA.

Adam Lambert


Adam şi-a ascuns orientarea sexuală până la sfârşitul concursului American Idol, show care l-a făcut celebru. Cântăreţul susţine că nu a dezvăluit faptul că este homosexual în timpul competiţiei de frică să nu piardă concursul.