Hollywood: 7 vedete prinse bete la volan. Află cum au scăpat!

Legea se aplică la fel pentru toţi, indiferent de bani sau faimă. Astfel că nu sunt puţine vedetele care au avut probleme cu justiţia pentru că s-au crezut deasupra legii. Alcoolul a pus multe celebrităţi în situaţii penibile şi chiar le-a dus după gratii. Iată câteva dintre vedetele care au regretat că nu au angajat un şofer şi au condus sub influenţa alcoolului.

Kevin Hart

Kevin Hart, unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood, a fost arestat duminică după ce a fost prins beat la volan în Los Angeles. Oprit de poliţişti şi întrebat dacă a consumat substanţe interzise, actorul le-a spus direct: "Nu vă mai pierdeţi timpul cu prostiile astea, sunt beat mort!". Vedeta a fost nevoită să plătească o cauţiune de 5000 de dolari pentru a fi eliberat din arest.

Bobby Brown

În luna octombrie a anului trecut, cântăreţul american a fost arestat pentru condus în stare de ebrietate. Fostul soţ al cântăreţei Whitney Houston a fost prins băut la volan după ce, în urmă cu câteva luni, urmase un tratament de dezintoxicare. Aceasta însă nu este singura problemă pe care i-a adus-o consumul de alcool. Tot în 2012, Bobby Brown a mai fost arestat pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului.

Charlie Sheen

Actorul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" a devenit celebru pentru scandalurile în care a fost implicat. Consumul de droguri, excesul de alcool şi micile escapade amoroase cu prostituate, toate acestea i-au adus vedetei o reputaţie de "băiat rău" la Hollywood. Charlie a fost internat şi el la dezalcoolizare în 1999, pentru a evita închisoarea, după ce a fost prins de poliţie băut la volan.

Lindsay Lohan

Nu o singură dată actriţa a fost prinsă conducând sub influenţa drogurilor sau a alcoolului. În 2007, Lindsay a ajuns la poliţie din mai multe motive: conducere în stare de ebrietate, şofat fără permis de conducere şi posesie de narcotice. Actriţa a depăşit limita de viteză în timp ce urmărea o maşină în care se afla mama fostei asistente personale a vedetei. După acest incident, vedeta s-a internat într-un centru de dezintoxicare şi a plătit o cauţiune de 25.000 de dolari

George Michael

În iunie 2010, celebrul cântăreţ s-a izbit cu maşina de faţada unui magazin din Londra. În urma accidentului, poliţiştii l-au reţinut pentru posesie şi consum de droguri, precum şi pentru condus sub influenţa alcoolului. Cântăreţului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de cinci ani, a plătit o amendă de 1.250 de lire sterline şi a stat în arest timp de opt săptămâni.

Mel Gibson

Alcoolul i-a provocat probleme şi marelui actor Mel Gibson. În urmă cu câţiva ani, starul a fost prins gonind pe autostrăzi într-o stare avansată de ebrietate. Actorul a fost arestat şi mai apoi nevoit să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare.

Paris Hilton

Nu sunt puţine problemele pe care alcoolul şi drogurile i le-au adus vedetei. În 2007, vedeta a fost şi ea trasă pe dreapta şi supusă testului de alcoolemie. Pentru că depăşise limita admisă, Paris s-a ales cu permisul suspendat.