Hollywood: 7 vedete cu ten oribil

Nu sunt perfecte şi asta o demonstrează fotografiile făcute de paparazzi. Fără machiaj şi Photoshop, vedetele arată că nu sunt mai mult decât oameni obişnuiţi, cu probleme sau defecte. Amy Winehouse, Cameron Diaz, Kate Moss sunt doar câteva din celebrităţile care se confruntă cu probleme dermatologice, în unele cazuri chiar grave.

Amy Winehouse


Dependenţa de droguri şi alcool i-a adus vedetei doar probleme. Afecţiunile dermatologice fac parte din acestea. Artista este una dintre vedetele cu cel urât ten, fiind mereu acoperit de bube, pete şi semne. 

Cameron Diaz


Acneea este poate cea mai frecventă afecţiune dermatologică cu care se confruntă adolescenţii. În multe cazuri însă aceasta continuă să le dea bătăi de cap şi adulţilor. Din acestă categorie face parte şi Cameron Diaz. Se pare că banii şi celebritatea nu au ajutat-o prea mult în acest caz.

Kate Moss


Are un trup foarte aproape de perfecţiune, calitate ce i-a adus celebritatea. Aspectul pielii lasă însă de dorit. Dar nu există problemă care să nu poată fi corectată cu fond de ten sau în photoshop.

Victoria Beckham


Problemele de piele nu o ocolesc nici măcar pe faimoasa Victoria Beckham. Dacă greutatea corporală reuşeşte s-o ţină sub control prin diverse diete, ritualul de îngrijire al pielii adoptat pare să nu dea rezultate.

Britney Spears


Britney nu mai este de multă vreme adolescenta frumoasă care ne-a cucerit cu Baby One More Time. A trecut printr-un divorţ, a devenit mamă şi aceste schimbări par a fi lăsat urme pe chipul vedetei.

Tori Spelling


Anorexia nu este singura problemă a vedetei. Mamică a doi copii, actriţa din serialul TV "Beverly Hills" se confruntă şi ea cu probleme legate de întreţinerea tenului.

Madonna


A apelat la nenumărate operaţii estetice şi a cheltuit sume fabuloase pentru a se menţine tânără, însă fără efecte miraculoase. Nici măcar Madonna nu este ocolită de trecerea timpului şi faţa ei lipsită de machiaj arată acest lucru.