Hollywood: 7 vedete care urăsc exerciţiile fizice şi totuşi le fac

Nu s-au născut cu un trup perfect, iar dietele şi sportul sunt un must have printre celebrităţi. Însă, ca şi nouă, nici vedetelor nu le face plăcere să petreacă ore întregi în sala de gimnastică pentru a-şi modela silueta. Iată câteva dintre vedetele care susţin că detestă să facă exerciţii fizice, dar cu toate acestea nu ies din cuvântul antrenorului.

Jessica Alba


Nu de puţine ori a fost nevoită să se îngraşe pentru un rol, însă Jessica a reuşit să facă minuni şi să revină de fiecare dată la o siluetă frumoasă în scurt timp. Cum? Multă mişcare, fireşte. "Trebuie să fac mişcare pentru a arăta bine, dar detest exerciţiile fizice! Mă plictisesc îngrozitor în sala de gimnastică şi apelez la tot felul de metode pentru a face programul mai plăcut, cum ar fi să cresc volumul muzicii din căşti la maxim."

Beyonce


Frumuseţea cere sacrificii. Diva recunoaşte că nu-i este uşor să-şi întreţină silueta şi că urmează cu stricteţe sfaturile specialiştilor. Însă, Beyonce a declarat pentru iVillage: "Fac numeroase exerciţii cu antrenorul meu, însă le fac pentru că sunt nevoită, nu din plăcere."

Reese Witherspoon


"Dacă n-aş mai fi niciodată nevoită să intru într-o sală de gimnastică, aş fi o femeie foarte fericită. Numai ideea în sine mă îngrozeşte. Sunt persoane care iubesc să facă exerciţii fizice, însă eu nu mă număr printre ele. Trebuie s-o fac pentru că meseria îmi cere," se plânge actriţa.

Eva Mendes


Nici Eva Mendes nu face parte dintre vedetele care au făcut o pasiune pentru sport. "Sunt ca oricare altă fată de pe glob. Ador ciocolata şi urăsc să fac sport. Însă adevărul este că trebuie să fac mişcare şi asta pentru că îmi place mult să mănânc şi nu pot sări peste mese,"povesteşte actriţa.

Kellan Lutz


În ciuda corpului frumos lucrat, actorul din The Twilight Saga susţine că nu-i plac antrenamentele la sală. Motivul? Se plictiseşte. "Mă plictisesc foarte repede la sala de gimnastică. Fără muzică nu pot ridica nici măcar greutăţi," spune Kellan.

Britney Spears


Vedeta ştie că fără sport nu se poate obţine un corp frumos şi sănătos, dar recunoaşte că nu-i face plăcere să se antreneze. "Antrenamentele nu sunt distractive şi dacă le-aş urma zilnic ar fi oribil. Însă două sau trei zile pe săptămână nu este aşa rău. Îmi dau energie," spune Britney.

Mary J. Blige


"Nu-mi plac deloc antrenamentele la sală. Asta nu înseamnă că nu apreciez cât de mult exerciţiile fizice fac pentru corpul meu, însă mi-aş dori să existe o pastilă care să aducă aceleaşi beneficii," declară cântăreaţa.