Hollywood: 7 vedete care şi-au vopsit părul în toate culorile pământului

Îţi place să experimentezi, să combini culorile şi să-ţi "înnoieşti" frecvent look-ul? Ei bine, nu eşti singura. Pentru vedete, imaginea înseamnă tot, astfel că schimbările de coafură sau culoare sunt la ordinea zilei, celebrităţile fiind cele care stabilesc noile trenduri. Iată-le pe cele care au încercat cele mai multe culori când vine vorba de păr.

Christina Aguilera

Deşi cea mai mare parte din viaţă a fost blondă, cântăreaţa pop în vârstă de 31 de ani a încercat numeroase culori. În prezent, Christina poartă o combinaţie de roz cu blond. Dacă ar fi să dăm ascultare criticilor produse de specialişti, nu este o combinaţie deloc reuşită.

Rihanna

A cunoscut celebritatea fiind brunetă, însă părul vedetei de 24 de ani a cunoscut numeroase schimbări pe parcursul carierei.

Katy Perry

Cântăreţei îi plac nespus culorile. O arată cu fiecare apariţie în public. Roz sau albastru, puţine sunt culorile uitate de vedeta în vârstă de 28 de ani.

Lady Gaga

Nonconformista vedetă profită la maxim de podoaba capilară cu care a fost înzestrată şi experimentează tot în materie de coafuri, dar şi culori.

Nicki Minaj

Nicki Minaj este o altă apariţie colorată în industria muzicală. Roz, albastru, verde, acestea sunt doar câteva dintre culorile regăsite în părul artistei.

Kelly Osbourne

Nici lui Kelly Osbourne nu îi este frică să experimenteze când vine vorba de păr. Nu sunt puţine culorile pe care le-a încercat de-a lungul timpului.

Lindsay Lohan

Actoria cere şi schimbări ale stilului. Însă Lindsay a experimentat şi în afara platoului de filmare.