Hollywood: 7 vedete care-şi asortează manichiura cu ţinutele. Îţi place stilul lor?

Nu numai machiajul poate fi asortat ţinutei. Multe femei obişnuiesc să-şi vopsească unghiile în funcţie de culoarea rochiei pe care o îmbracă. Nici divele de la Hollywood nu fac excepţie. Când vine vorba de un eveniment monden, celebrităţile petrec ore întregi cu stilişti pentru a arăta perfect.Astfel că, ţinuta, machiajul, părul dar şi unghiile sunt pregătite în cele mai mici detalii.Iată celebrităţile care îşi asortează culoarea unghiilor cu cea a ţinutei!

Katy Perry

Cântăreaţa în vârstă de 28 de ani este adepta culorilor îndrăzneţe care să o scoată în evidenţă, fie că le poartă în ţinute, coafură sau pe unghii.

Reese Witherspoon

Frumoasa blondă este o apariţie elegantă şi rareori dă greş când vine vorba de ţinută.

Jane Seymour

Deşi are 62 de ani, actriţa arată impecabil. La ieşirile în public, vedeta face concurenţă colegelor mult mai tinere la vestimentaţie şi machiaj.

Ciara

Mereu sexy, indiferent de vestimentaţie, Ciara este mereu atentă la detalii. Astfel că manichiura este mereu perfectă.

Beyonce

Beyonce demonstrează că este o divă nu doar prin ţinute foarte sexy dar şi prin culorile îndrăzneţe cu care-şi vopseşte unghiile.

Katharine McPhee

Vedeta în vârstă de 29 de ani a ales să poarte culoarea turcoaz în vestimentaţie, cât şi pe unghii.

Brooklyn Decker

Frumoasa blondă este mereu o apariţie care nu trece neobservată la evenimentele mondene. La o ţinută în alb, negru şi auriu, vedeta a ales să-şi vopsească unghiile în auriu.