Hollywood: 7 vedete care s-au iubit cu şefii lor. Vezi cine a cedat ispitei!

Nu sunt puţine idilele care se nasc la locul de muncă şi care se transformă în relaţii serioase. Dragostea apare deseori între angajaţi sau între şefi şi angajaţi, sentimentele dezvoltându-se în timpul programului de lucru. Astfel de poveşti nu au drept protagonişti doar oameni obişnuiţi care îşi petrec întreaga zi la birou, ci şi persoane faimoase, cu milioane de admiratori. Iată 7 dintre vedetele care s-au iubit cu şefii lor.  

Mariah Carey şi Tommy Mottola

Mariah Carey şi-a început cariera dar şi o etapă importantă din viaţa sentimentală semnând un contract cu Columbia Records, în anul 1988. Odată cu succesul în muzică, vedeta a câştigat şi inima directorului executiv de la Columbia Records, Tommy Mottola. La 5 ani după prima întâlnire, cei doi au mers în faţa altarului şi s-au căsătorit. Dragostea însă nu a durat o viaţă şi, în anul 1997, cei doi au divorţat.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Britney Spears şi Jason Trawick

Viaţa amoroasă a artistei nu a fost deloc una simplă. După mulţi ani în care Britney s-a confruntat cu numeroase probleme pe plan personal, vedeta pare să-şi fi găsit liniştea alături de fostul său agent, Jason Trawick, alături de care formează un cuplu încă din luna mai a anului 2010.

Britney Spears a mai fost căsătorită şi cu Kevin Federline, între anii 2004 şi 2006, cu care are doi copii, Sean Preston, născut în luna septembrie a anului 2005, şi Jayden James, născut un an mai târziu. Vedeta s-a mai căsătorit, în Las Vegas, în anul 2004, cu Jason Alexander, care i-a fost prieten din copilărie. Căsătoria a durat însă doar 55 de ore.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Reese Witherspoon şi Jim Toth

La scurt timp după despărţirea de Jake Gyllenhaal, de la începutul anului 2010, actriţa s-a îndrăgostit de Jim Toth, agent în cadrul Creative Artists Agency, din Los Angeles, unde Reese Witherspoon face parte dintre clienţi. Cei doi s-au căsătorit în luna martie a anului trecut intr-un cadru restrans, la ferma cuplului, din Ojai, California. În prezent, actriţa este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Hilary Swank şi John Campisi

Hilary Swank şi John Campisi, un agent de la Hollywood, şi-au început relaţia în anul 2007, la scurt timp după divorţul actriţei de Chad Lowe. Însă povestea de dragoste a durat doar 5 ani, cei doi anunţând despărţirea luna trecută.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Robert Downey Jr şi Susan Levin

Robert Downey Jr. şi producătoarea de film Susan Levin, în vârstă de 38 de ani, sunt căsătoriţi de şase ani. În luna februarie a acestui an, actorul american a devenit tată pentru a doua oară, la vârsta de 46 de ani. Actorul mai are un fiu din prima sa căsătorie, cu actriţa şi cântăreaţa Deborah Falconer.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Milla Jovovich şi Luc Besson

Milla Jovovich s-a căsătorit în anul 1997 cu Luc Besson, regizorul filmului "Al cincilea element", în care aceasta a jucat. Cei doi au divorţat în anul 1999.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

Balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied a făcut mai mult decât să o îndrume pe actriţa Natalie Portman în arta baletului. Cei doi s-au cunoscut în toamna anului 2009, în timpul filmărilor pentru "Black Swan". În luna decembrie a anului 2010, Natalie a anunţat că este însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, Benjamin Millepied. Fiul lor, Aleph, s-a născut în luna iunie a anului 2011, iar luna trecută cei doi au devenit soţ şi soţie.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto