Hollywood: 7 vedete care s-au inspirat din stilul Marilyn Monroe

Nu sunt puţine blondele care au făcut senzaţie la Hollywood, însă niciuna nu se poate compara cu diva Marilyn Monroe care, la aproape 50 de ani de la moartea ei, continuă să inspire femei din întreaga lume. De la zâmbetul seducător, buclele blonde şi rochiile vaporoase, celebrităţile încearcă şi în prezent să copieze stilul sex-simbolului din secolul douăzeci. Scarlett Johansson, Madonna, Britney Spears sunt doar câteva dintre vedetele care au "furat" din farmecul divei. 

Scarlett Johansson, copia fidelă a divei


Scarlett este una dintre femeile pentru care Marilyn Monroe reprezintă sursă de inspiraţie în fiecare zi. Blonda a pozat pentru o campanie Dolce&Gabbana în rolul divei blonde, cu bucle rebele şi ruj ruşu aprins.

Britney Spears, o Marilyn rebelă


Pentru succesul turneului "Onyx Hotel Tour", Britney a apelat la farmecele celebrei blonde: bucle, ruj roşu închis şi diamante. 

Madonna, seducţie şi diamante


În nenumărate rânduri regina muzicii pop a împrumutat cu succes coafura şi nuanţa de ruj folosită de Marilyn. În videoclipul pentru "Material Girl", Madonna a recreat o scenă din celebrul film "Gentlemen Prefer Blondes". Vedeta a jucat rolul divei, fără însă a-şi decolora părul.

Taylor Swift, diva cuminte


Tânăra vedetă optează frecvent pentru coafura divei care, trebuie să recunoaştem, îi vine perfect.

Mariah Carey, o Marilyn Monroe cu păr şaten


Pentru videoclipul piesei "I Still Believe" din 1998, Mariah a copiat machiajul şi coafura sex-simbolului, fără a renunţa la culoarea naturală a părului.

Christina Aguilera, bucle blonde şi voce pătrunzătoare


Christina este una dintre cele mai mari admiratoare ale divei blonde şi nu de puţine ori i-a imitat stilul.

Nicki Minaj, sex-appeal şi hip-hop


Şi vedeta hip-hop a ales să evidenţieze partea feminină, pozând pentru revista XXL Magazine cu celebrele bucle blonde.