Hollywood: 7 vedete care nu se îmbracă adecvat vârstei

Urmaşele Evei sunt greu de mulţumit. În adolescenţă, vor să crească mai repede şi aleg să se îmbrace precum femeile adulte, iar după ce trec de prima tinereţe nu se pot despărţi de hainele purtate în adolescenţă. Excepţie nu fac nici vedetele care, nu de puţine ori, îşi aleg hainele greşit. Iată câteva dintre celebrităţile care poartă haine care nu le avantajează!

Adele

A fost înzestrată cu o voce minunată care a cucerit milioane de oameni, însă când vine vorba de stil, vedeta dă greş. Hainele alese de artistă o îmbătrânesc cu mult şi reuşesc să ascundă adevărata vârsta a cântăreţei: 25 de ani.

Madonna

Deşi are 55 de ani, vedeta nu reuşeşte să se abţină de la a purta haine care mai degrabă i s-ar potrivi fiicei sale de 17 ani, Lourdes.

Heidi Klum

De când s-a despărţit de soţul său, cântăreţul Seal, vedeta pare că trece printr-o perioadă zbuciumată. Din dorinţa de a arată lumii întregi că, deşi are 40 de ani, timpul nu i-a afectat silueta, supermodelul are tendinţa de a-şi dezveli trupul prea mult, atât pe covorul roşu cât şi în fotografiile postate pe reţelele de socializare.

Steven Tyler

Nici bărbaţii celebri nu fac faţă prea bine trecerii timpului. Deşi are 65 de ani, starul rock nu vrea să renunţe la ţinutele pe care le purta în anii '70.

Mariah Carey

Are 43 de ani şi este mamă a doi copii. Cu toate acestea, cântăreaţa pare că se inspiră din stilul colegei sale mai tinere, Miley Cyrus.

Kris Jenner

Vedeta încearcă să ţină pasul cu fiicele sale când vine vorba de vestimentaţie. Deşi are 55 de ani, Kris Jenner nu poate renunţa la decolteuri, rochii scurte şi la hainele cu imprimeu leopard.

Bill Murray

Are 63 de ani şi un suflet tânăr. Îndrăgitul actor nu se poate despărţi de hainele colorate şi face cele mai ciudate combinaţii.