Hollywood: 7 vedete care nu consumă alcool. Cine se ţine departe de beţii?

Crezi că toate vedetele duc un stil de viaţă dezordonat, caracterizat prin excese? Ei bine, nu. Sunt celebrităţi care pun mare preţ pe sănătatea lor şi se feresc de ce le-ar putea face rău. Iată 7 dintre vedetele care se jură că nu pun gura pe alcool.

Jennifer Lopez

Are 43 de ani şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei. Pentru a ajunge la această performanţă, vedeta a făcut sacrificii şi şi-a impus reguli. Printre acestea se numără şi interzicerea ţigărilor şi a alcoolului. "Atât fumatul cât şi consumul de alcool distrug pielea. Bine, când este vorba de toast, nu îl pot face cu apa, aşa că gust puţin alcool. Dar atât," declară vedeta.

Leona Lewis

Nici cântăreaţa Leona Lewis nu se atinge de alcool şi asta nu din teama de a-i afecta frumuseţea sau cariera, ci pur şi simplu pentru că nu-i place gustul. "Nu consum deloc băuturi alcoolice. Detest gustul de alcool. Când melodia mea de debut a urcat pe locul 1 în topuri, am sărbătorit cu şampanie fără alcool," povesteşte Leona.

David Beckham

David este un bun model pentru numărul mare de fani pe care îi are în rândul băieţilor. Fotbalistul nu se atinge de alcool de câţiva ani, urmând exemplul multor atleţi de performanţă.

Katy Perry

Simpatica vedetă susţine că nu a mai consumat alcool din 2010 şi asta pentru a nu-i afecta în vreun fel cariera muzicală. "Am muncit foarte mult şi am făcut multe sacrificii pentru a ajunge aici şi nu îmi permit beţii prin baruri," spune Katy.

Jada Pinkett Smith

Soţia lui Will Smith a spus Nu alcoolului în urmă cu 8 ani. Motivul? Actriţa şi-a dat seama că acest obicei îi scăpase de sub control. "Într-o zi m-am trezit pe canapea cu două sticle de vin goale. Atunci am realizat că am o problemă. Din acea clipă nu m-am mai atins de alcool."

Christina Ricci

Zece ani au trecut de când actriţa a renunţat la alcool. "A fost decizia mea. Alcoolul nu mă ajuta deloc în viaţă. Nu ies des, dar atunci când o fac obişnuiesc să-mi potolesc setea cu o cola dietetică," povesteşte Christina.

Gerard Butler

A trecut mult timp de la ultima beţie, după cum însuşi actorul susţine. Atât de mult încât nici nu-şi mai aminteşte cum e să fii băut. "La început, când am renunţat şi vedeam o bere, mă gândeam ce bine ar fi s-o beau. Apoi mi-am amintit că mi-am folosit din plin acest drept şi că am băut cât pentru o viaţă întreagă între 14 şi 27 de ani."