Hollywood: 7 vedete care cântă, joacă şi dansează

Nu degeaba au devenit cunoscute. Cântă, dansează, joacă în filme şi lista de talente poate continua. Jennifer Lopez, Madonna, Miley Cyrus sunt doar câteva dintre vedetele care cochetează atât cu actoria, cât şi cu muzica.

Jennifer Lopez


Jennifer se încadrează perfect la categoria vedete multitalentate. J. Lo este actriţă, cântăreaţă, compozitoare, producătoare, dansatoare şi designer de modă. În plus, potrivit clasamentului efectuat de Forbes, cântăreaţa este cea mai bogată persoană de origine latino-americane de la Hollywood.

Madonna


Fire ambiţioasă, Madonna şi-a câştigat numele de "Regina muzicii pop". În plus, cântăreaţa americană se poate lăuda şi cu reuşite ca actriţă şi compozitoare de muzică pop, fiind laureată a Globului de Aur şi autoare a mai multor cărţi.

Miley Cyrus


A debutat alături de tatăl ei, actorul şi cântăreţul Billy Ray Cyrus, în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani, iar acest rol a transformat-o aproape peste noapte în idolul adolescenţilor şi în una dintre cele mai bogate tinere de la Hollywood. Puştoaica de 18 ani a strâns o avere de 48 de milioane de dolari din cariera de actriţă şi cântăreaţă.

Jessica Simpson


Jessica Simpson a devenit cunoscută publicului drept cântăreaţă, actriţă şi textieră americană. Celebritatea a cunoscut-o la sfârşitul anilor '90 cu prima ei melodie, "I Wanna Love You Forever".

Selena Gomez


Şi-a început cariera de actriţă la vârsta de doar şapte ani, interpretând-o pe Gianna în "Barney & Friends", iar acum, la 19 ani, se poate lăuda cu un adevărat succes ca actriţă şi cântăreaţă. A devenit cunoscută datorită rolului lui Alex Russo pe Disney Channel, "Magicienii din Waverly Place". A mai jucat în filme precum "Another Cinderella Story" şi "Programul de protecţie al prinţeselor".

Cheryl Cole


"The nation's new sweetheart", aşa cum mai este numită, Cheryl şi-a cucerit faima cu ajutorul frumuseţii naturale cu care a fost înzestrată, dar şi prin talent şi ambiţie. Cheryl Ann Cole este cântăreaţă, compozitoare, actriţă, dansatoare, model şi personalitate TV. Cântecul de debut al artistei, "Fight for This Love", a fost a patra cea mai bună vânzare a anului.

Britney Spears


Deşi a cunoscut succesul ca şi cântăreaţă, câştigând premiul Grammy şi a 2 Emmy, Britney este şi dansatoare, compozitoare, actriţă, producătoare şi scriitoare.