Hollywood: 7 vedete care au relansat moda femeilor plinuţe. De ce au succes?

Deşi femeile foarte "subţirele" arată bine pe podium la prezentările de modă, nu mai sunt în trend. Tot mai mulţi bărbaţi preferă femeile cu forme generoase, arată studiile. Posteriorul rotund lui Kim Kardashian, sânii feciorelnici ai lui Scarlett Johansson şi naturaleţea lui Kate Winslet le-au transformat în cele mai sexy femei.

Scarlett Johansson

La 27 de ani, Scarlett Johansson este considerată drept una dintre cele mai sexy femei. Motivul îl reprezintă formele sale voluptuoase. "Nu trebuie să fiu slăbănoagă pentru a fi sexy," declara în urmă cu ceva timp actriţa. Şi avea dreptate.

Beyonce

A înnebunit bărbaţii cu formele apetisante şi cu mişcările sexy. Vedeta se bucură de un imens succes, chiar dacă nu se încadrează în tiparul 90-60-90.

Jennifer Lopez

A devenit celebră datorită posteriorului său bombat. Acum, la 42 de ani, Jennifer este una dintre cele mai sexy femei, este mamă şi are un iubit de 25 de ani.

Kim Kardashian

Deşi în urmă cu câţiva ani, Kim ar fi fost considerată o femeie grasă, acum formele voluptoase ale vedetei sunt foarte apreciate. În plus, rotunjimile i-au adus celebritate şi mulţi bani.

Kate Winslet

Nu demult, actriţa Kate Winslet a fost desemnată simbolul frumuseţii naturale printr-un  sondaj la care au participat 3.000 de bărbaţi şi femei. Nu degeaba. Actriţa este împotriva operaţiilor estetice.

Mariah Carey

Cântăreaţa este mândră de formele sale şi nu ratează nicio ocazie pentru a le pune în valoare.

Adele

Este cea mai apreciată voce la ora actuală. În plus, este considerată de fani o apariţie sexy.