Hollywood: 7 trucuri de slăbit aflate de la vedete. Secrete pentru un corp sexy!

Le admiri mereu pe micile ecrane şi visezi la un corp perfect, exact ca al celebrităţilor? Ei bine, nu este tocmai un lucru uşor de realizat. Multe ore petrecute la sala de gimnastică, diete stricte şi câteva trucuri. Află-le secretele!

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timpde cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos. Acum are o siluetă de invidiat.

Secretul ei? "Oamenii cred că am slăbit şi asta m-a făcut să mă simt fericită, dar nu aşa s-a întâmplat. Trebuie să fii fericit înainte", a declarat fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne pentru revista In Touch. "Am făcut o schimbare în viaţa mea, iar slăbitul a fost un punct de cotitură uimitor. Fac câte o jumătate de oră de exerciţii cardio, fac şi antrenamente în aer liber, yoga sau Pilates, le combin", a explicat Kelly.

Vedeta a dezvăluit şi ce mănâncă acum. Dimineaţa, cereale sau o omletă dintr-un ou, la prânz optează pentru un burger din carne de curcan, iar cina conţine o porţie de carne şi legume. "Am mai şi trişat", recunoaşte vedeta. "Am o zi pe săptămână în care mănânc tot ce vreau", explică vedeta, sfătuindu-i pe fanii săi să facă la fel dacă vor să obţină mai uşor rezultate: "Niciodată nu te lipsi de ceva, pentru că vei avea şi mai mare nevoie de acel ceva. Oamenii înfometaţi sunt mizerabili."

Jessica Biel

Actriţa nu crede în înfometare şi recunoaşte că-i place foarte mult să mănânce. Însă, face acest lucru cu moderaţie. Şi-a propus să elimine din dieta sa dulciurile şi produsele lactate. Dacă la micul dejun preferă terciul de ovăz, iar la prânz alege paste, legume, carne slabă de pui, opţiunile pentru masa de seară oscilează între carnea de porc sau somon cu legume la abur, piure de cartofi dulci sau orez brun.

Jessica Alba

Vedeta urmează o dietă echilibrată şi este foarte atentă la carbohidraţi, eliminând pâinea şi deserturile din meniu. Însă Jessica nu se înfometează şi nici nu se abţine atunci când pofteşte. "Uneori, când pofteşti la ceva, cum ar fi un desert, trebuie să faci câte o abatere de la dietă şi să îl consumi. Dacă pofteşti şi îţi interzici ceva, va fi mai rău apoi," susţine actriţa. Ea consumă multe fructe şi legume, cereale integrale, brânzeturi degresate şi carne slabă. Pentru masa de seară optează deseori la sashimi (peşte crud tăiat felii subţiri) cu cartofi roşii şi legume la abur.

Claudia Schiffer

Până la masa de prânz, celebrul supermodel nu consumă altceva în afară de fructe şi legume în stare crudă. Pentru masa de seară alege ceva uşor, cum ar fi peşte şi legume la abur. De asemenea, nu consumă alcool.

Kim Cattrall

Kim susţine că atunci când îşi doreşte să slăbească trebuie doar să renunţe la făinoase şi alcool. Pentru masa de seară, Kim Cattrall alege o salată cu dressing din brânză mucegăită şi piept de pui cu fasole verde.

Gwyneth Paltrow

Actriţa reuşeşte să se menţină cu ajutorul dietei macrobitice, pe care o urmează de ani buni. Dieta se bazează pe consumul de alimente sărace în grăsimi şi bogate în fibre şi din acest motiv este recomandată pacienţilor cu boli cronice sau cancer. Nu consumă produse lactate, carne roşie, alcool, grâu, roşii şi dulciuri. De exemplu, la micul dejun consumă ţelină beţe, la masa de prânz alege o supă de linte, iar la masa de seară se răsfaţă cu somon şi orez brun.

Liz Hurley

Actriţa a recunoscut că sare peste micul dejun, mănâncă extrem de puţin la prânz, iar singura masă sănătoasă o ia seara. Astfel, la cină preferă să mănânce orez brun cu turtiţe din ovăz şi peşte la abur.