Hollywood: 7 noi iubiri. Vezi cu cine s-au mai cuplat vedetele!

Relaţiile la Hollywood sunt scurte şi complicate, iar motivele care duc la desparţire sunt variate. Infidelitatea pare însă a rămâne în topul cauzelor care distrug un cuplu. Însă, în cazul celebrităţilor, suferinţa provocată de o despărţire nu ţine foarte mult, iar vedetele îşi găsesc în scurt timp un nou partener. Iată câteva dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis

Deşi au negat că formează un cuplu de fiecare dată când au fost întrebaţi, noile dovezi furnizate de paparazzi nu lasă urmă de îndoială: actorii Ashton Kutcher (34 de ani) şi Mila Kunis (28 de ani) sunt împreună. Cei doi au fost surprinşi îmbrăţişaţi pe terasa casei lui Kutcher. Fotografiile o arată pe Mila sărutându-l pasional pe fostul iubit al lui Demi Moore şi făcându-i masaj la gât. De asemenea, cei doi au fost vazuţi împărţind o motocicletă, iar Mila Kunis a fost fotografiată lăsându-l pe Ashton Kutcher la el acasă, după o noapte petrecută acasă la ea. În urmă cu o săptămână actriţa declara "Elle": "Doar ne petrecem timpul liber împreună. Ne cunoaştem de 15 ani. Avem prieteni comuni. Ne simţim bine unul cu celălalt. Asta este tot. Nu poate fi vorba de o poveste nebună de dragoste."

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul de televiziune "That '70s Show" în 1998, când Mila avea doar 15 ani. Mila a declarat revistei People că primul sărut cinematografic l-a avut cu Ashton şi că era îndrăgostită de el.

Sharon Stone şi Martin Mica

Vedeta este aşteptată în România luna aceasta pentru filmările la “What about love”. Însă actriţa a anunţat că nu va veni singură, ci alături de noul său iubit, Martin Mica. Astfel, Sharon Stone (54 de ani) a urmat modelul lui Jennifer Lopez şi al Madonnei şi s-a cuplat cu un bărbat cu mult mai tânăr decât ea, iubitul său având 27 de ani.

Katie Holmes şi Chris Klein

Actriţa pare determinată să-l uite rapid pe fostul său soţ, Tom Cruise, şi să-şi refacă viaţa. Astfel că, se zvoneşte că vedeta s-a întors la o fostă iubire, Chris Klein, cunoscut pentru rolul din "American Pie". Cei doi au format un cuplu înainte ca actriţa să se mărite cu Tom Cruise. După divorţ, Katie şi Chris s-au întâlnit de câteva ori, spun apropiaţii cuplului.

Katie Holmes şi Chris Klein au fost logodiţi şi s-au despărţit cu puţin timp înainte  ca actriţa să apară în public alături de Tom Cruise.

Demi Moore şi Joe Manganiello

Actriţa a avut nevoie de timp şi ajutor specializat pentru a-şi reveni după divorţul de Ashton Kutcher. Se zvoneşte că în prezent vedeta încearcă să-şi refacă viaţa alături de un nou bărbat. Alesul este nimeni altul decât actorul Joe Manganiello (35 de ani), cunoscut ca vârcolacul Alcide din serialul "True Blood". Cei doi au fost surprinşi împreună la petrecerea de după lansarea filmului "That's my Boy", iar cei prezenţi susţin că arătau incredibil împreună, iar chimia dintre ei era extraordinară.

Kelly Osbourne şi Anton Lombardi

Fiica renumitului rocker Ozzy Osbourne pare foarte fericită şi crede că şi-a găsit jumătatea. Anton Lombardi, noul iubit al lui Kelly, este un fotograf din New York.

Potrivit presei, cei doi s-au cunoscut în New York, iar Anthoni s-a hotărât să se mute în Los Angeles, pentru a fi mai aproape de ea. În plus, Kelly a declarat că se gândeşte serios să devină mamă: "Vreau şi eu un bebeluş acum, după ce mi-am văzut nepoata. Cred că aş fi o mamă grozavă. Mama e un exemplu foarte bun pentru mine".

Scarlett Johansson şi Nate Naylor

După divorţul de Ryan Reynolds şi eşecul în relaţia cu Sean Penn, actriţa pare să-şi fi găsit liniştea. De câteva luni, Scarlett Johansson formează un cuplu cu un director de publicitate, Nate Taylor. "Totul e cu mult mai simplu acum şi mi-e bine. Mi-am găsit liniştea. Vreau să muncesc şi să petrec timpul cu oameni dragi. Şi cam atât", a declarat Scarlett intr-un interviu pentru Vogue.

Seal

La doar câteva luni de la despărţirea de Heidi Klum, Seal şi-a găsit o nouă parteneră. Recent, artistul a fost fotografiat iubindu-se cu o brunetă sexy pe un iaht din Italia.

Heidi, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele. Henry Seal şi Heidi Klum au împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani.