Hollywood: 7 mămici celebre cu copii în braţe. Cele mai frumoase!

Au cariere de succes şi familii minutate. Sunt mamele de la Hollywood care se pot lăuda că fac faţă sarcinilor care vin odată cu aducerea pe lume a unui copil fără să aibă de suferit pe plan profesional. Iată 7 dintre cele mai frumoase mămici care sunt nedezlipide de copiii lor.

Sursă foto: Hepta

Victoria Beckham

În vara anului 2011, Victoria Beckham a devenit pentru a patra oară mamă, de data aceasta a unei fetiţe, Harper Seven. De atunci, cele două par de nedespărţit. "Nu pot să o las singură niciun minut. Nu am fost plecată deloc de lângă ea de când am născut-o. Este mult prea minunată pentru a fi departe de ea", declara Victoria într-un interviu.

Victoria şi David Beckham mai au împreună trei băieţi: Brooklyn, Romeo şi Cruz.

Angelina Jolie

Angelina Jolie îşi adoră copiii şi rare sunt ieşirile în care să nu fie însoţită de micuţi. Alături de Brad Pitt, cu care formează un cuplu de 7 ani, Angelina este mamă pentru şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Beyonce

La începutul anului 2012, cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a devenit pentru prima dată mamă. Beyonce a născut o fetiţă, prin cezariană, la un spital din New York. Pentru primul lor copil, Beyonce şi Jay-Z au ales un nume special: Blue Ivy.

Reese Witherspoon

Actriţa americană a devenit în septembrie anul trecut mamă pentru a treia oară. Ea a născut un băieţel care a primit numele Tennessee James. Bebeluşul este primul copil al actriţei americane cu actualul ei soţ Jim Toth.

Alessandra Ambrosio

Top modelul brazilian a născut un băieţel în luna mai a anului trecut, în oraşul Florianopolis din Brazilia. Alessandra şi omul de afaceri Jamie Mazur, au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiţă în vârstă de 3 ani, Anja, care s-a născut în acelaşi oraş brazilian.

Jessica Simpson

Vedeta a devenit mămică chiar în dimineaţa zilei de 1 mai 2012. Jessica a născut o fetiţă sănătoasă de 4,45 kilograme şi 55 de centimetri, căreia i-a pus numele Maxwell Drew Johnson. Acum cântăreaţa aşteaptă să devină din nou mamă.

Jennifer Garner

Soţia actorului Ben Affleck a născut un băieţel în februarie a anului trecut. Acesta este al treilea copil al cuplului.