Hollywood: 7 mame şi fiice îmbrăcate cu stil. Victoria şi Harper Beckham dau tonul în modă

Pe lângă trăsăturile fizice pe care le-au moştenit de la faimoşii lor părinţi, copiii starurilor au primit şi pasiunea pentru modă. Blue Ivy, Suri Cruise, Harper sunt doar câteva dintre divele în devenire de la Hollywood.

Foto: Hepta

Victoria şi Harper Beckham

Harper Seven Beckham, în vârstă de doi ani, fiica mezină a cuplului Victoria şi David Beckham, se numără printre cei mai eleganţi copii din lume. Deşi are numai doi ani, Harper poartă hăinuţe de designer, fiind fotografiată cu pantofi în valoare de 1.500 de lire (1.820 euro). Harper va deveni cu siguranţă o fashionistă, la fel ca frumoasa ei mamă. Micuţa nu lipseşte de la prezentările organizate de Victoria şi este înconjurată de oameni importanţi din lumea modei.

Sarah Jessica Parker, Tabitha şi Marion

Cu o mamă ca celebra Carrie Bradshaw, cu siguranţă vei fi un copil bine îmbrăcat. Nu este îndoială că Tabitha şi Marion vor fi printre cele mai elegante fete din oraş.

Beyonce şi Blue Ivy

Deşi are numai doi ani, Blue Ivy este deja o apariţie şic. Alături de celebra ei mamă, fetiţa reuşeşte să atragă toate privirile.

Jennifer Lopez şi Emme

Micuţa Emme îi seamănă perfect frumoasei ei mame, atât ca trăsături, cât şi ca stil.

Katie Holmes şi Suri

Fetiţa actorilor americani Tom Cruise şi Katie Holmes se numără printre cei mai eleganţi copii de la Hollywood, cu o garderobă care poate stârni invidia oricărei femei. Micuţa a strâns haine care depăşesc trei milioane de dolari, printre care se regăsesc rochiţe create de mari designeri de modă şi pantofi de cea mai bună calitate, majoritatea cu toc.

Cindy Crawford şi Kaya

Cu fiecare apariţie în public, cele două surprind prin asemănarea fizică izbitoare: aceeaşi privire, picioare lungi şi păr bogat de aceeaşi culoare. În plus, cele două au acelaşi stil vestimentar.

Jada Pinkett Smith şi Willow

Pe lângă fizic şi pasiunea pentru modă, Willow a moştenit de la faimoşii ei părinţi şi talentul în muzică şi actorie.