Hollywood: 7 gravide sexy care vor naşte în acest an. Iată cine va deveni mămică!

Nimic nu se compară cu sentimentele pe care le trăieşte o femeie când în pântecele ei se dezvoltă o viaţă. Se spune că aceste trăiri dau frumuseţe şi o lumină specială femeii. Iată câteva dintre celebrităţile care vor trăi bucuria de a deveni mame în acest an.

Reese Witherspoon

Actriţa americană este însărcinată pentru a treia oară şi aşteaptă să nască în săptămânile care urmează. Reese Witherspoon este deja mamă pentru doi copii, Ava, în vârstă de 12 ani, şi Deacon, în vârstă de opt ani, cu primul ei soţ, actorul Ryan Philippe. Vedeta aşteaptă un copil cu cel de-al doilea soţ, impresarul Jim Toth.

Adriana Lima

Modelul brazilian în vârstă de 30 de ani a anunţat în luna martie că aşteaptă cel de-al doilea copil cu soţul ei, jucătorul de baschet sârb Marko Jaric. Frumoasa şi-a etalat formele pline de femeie însărcinată într-un pictorial pentru ediţia din 2013 a calendarului Pirelli.

Adriana Lima şi Marko Jaric mai au împreună o fiică, Valentina, născută în noiembrie 2009. Cei doi s-au căsătorit în 2009.

Megan Fox

Megan, 26 de ani, şi Brian Austin Green, 38 de ani, s-au căsătorit în iunie 2010. Se zvoneşte că Megan Fox va fi mămică de fetiţă, naşteea fiind aşteptată luna viitoare. Vedeta a făcut public faptul că este însărcinată în luna martie. De asemenea, Megan este şi mamă adoptivă a lui Kassius, fiul în vârstă de 10 ani pe care Brian Austin Green îl are din prima lui căsnicie, cu Vanessa Marcil.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinze Jr. vor deveni, din nou, părinţi. Actriţa a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară. Cuplul mai are o fetiţă în vârstă de 3 ani, pe nume Charlotte Grace.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei horror "I Know What You Did Last Summer" şi s-au căsătorit în Mexic, în septembrie 2002.

Drew Barrymore

Drew Barrymore s-a căsătorit recent cu Will Kopelmann, un consultant în artă, iar acum cei doi se pregătesc să devină parinţi la sfârşitul lunii septembrie.

Actriţa a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995.

Ayda Field

Robbie Williams şi Ayda Field vor deveni părinţii unei fetiţe luna viitoare. Fericitul cuplu a ales deja numele Roberta pentru copilul lor.  

Cei doi s-au cunoscut în 2006, iar în august 2010 s-au căsătorit.

Penelope Cruz

Actriţa se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară la sfârşitul acestui an. Vedeta în vârstă de 38 de ani mai are un fiu, Leonardo, în vârstă de 17 luni, cu soţul ei, actorul Javier Bardem.

Penelope Cruz şi Javier Bardem s-au căsătorit în secret în iulie 2010. Primul lor copil s-a născut în ianuarie 2011.