Hollywood: 7 cupluri vechi care evită să se căsătorească. Află de ce!

Dacă sunt îndrăgostiţi care aleargă spre altar în doar câteva luni după ce s-au cunoscut, există şi cupluri care, deşi se iubesc de ani, amână la nesfârşit sau refuză pur şi simplu să-şi oficializeze relaţiile. Iată câteva dintre perechile celebre de la Hollywood care par că se tem de căsătorie.

Brad şi Angelina

Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu că cei şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie le cer cu insistenţă să se căsătorească. Cu toate acestea, îndrăgitul cuplu tot amână mult aşteptatul eveniment, ţinându-şi fanii pe jar. Cele două vedete au declarat în urmă cu câţiva ani că nu se vor căsători până când orice persoana, indiferent de orientarea ei sexuală, va putea să facă acest lucru legal în Statele Unite.

Kate şi Matthew

Kate Hudson şi Matthew Bellamy au împreună un fiu şi sunt logodiţi de aproape doi ani. De ce amână fericitul eveniment? "Cred că până în ziua în care vom merge la altar, răspunsul va fi: Nu intenţionăm să ne căsătorim curând. Apoi veţi afla că ne-am căsătorit," era declaraţia celebrei actriţe în 2012.

Tim şi Helena

Tim Burton şi Helena Bonham Carter au început o relaţie după filmările la "Planet of the Apes" (2001) şi de atunci sunt nedespărţiţi, atât pe marele ecran, cât şi în viaţa personală. Au împreună doi copii, Billy Raymond (12 ani) şi Nell (5 ani), iar relaţia lor este una dintre cele mai solide de la Hollywood.

Kurt şi Goldie

Kurt Russell şi Goldie Hawn formează unul dintre cele mai longevive cupluri, fiind împreună din anul 1983. Cu toate că se iubesc de peste 30 de ani, cei doi nu sunt căsătoriţi.

Oprah şi Stedman

Oprah Winfrey si Stedman Graham formează un cuplu de peste 20 de ani. Cei doi s-au logodit în noiembrie 1992, dar nu s-au căsătorit până în prezent.

Jon şi Jennifer

Jon Hamm şi Jennifer Westfeldt formează un cuplu de peste 15 ani. De ce nu s-au căsătorit până în prezent? "Cel mai scurt răspuns este: Dacă nu este stricat, nu-l repara," declara Jon într-un interviu anul trecut. "Scopul acelei foi de hârtie este de a-ţi aminti de angajamentul luat, însă noi doi reuşim să ne amintim unul celuilalt promisiunile făcute," a mai spus actorul.

Lauryn şi Rohan

Lauryn Hill şi fiul celebrului Bob Marley, Rohan Marley, au şase copii împreună şi cu toate acestea nu sunt nici ei căsătoriţi.