Hollywood: 7 bărbaţi celebri care sunt îndrăgostiţi de femei mai înalte

Ca şi în lumea oamenilor obişnuiţi, lumea celor bogaţi şi faimoşi este animată de cupluri care de care mai ciudate. Deşi nepotrivite din punct de vedere fizic, sunt cupluri care dovedesc că dragostea nu ţine cont de diferenţe. Katie Holmes şi Tom Cruise, Rod Stewart şi Penny Lancaster sunt doar câteva dintre cuplurile care nu lasă diferenţa de centimetri să-i despartă.

Tom Cruise - Katie Holmes


Este considerat drept un sex simbol, în ciuda înălţimii de doar 1.70 de metri. Cu toate acestea, Tom Cruise a iubit doar femei cu mult mai înalte decât el. Actuala sa soţie, Katie Holmes, măsoară cu 5 centimetri mai mult decât el. Se zvoneşte că, pentru a masca această diferenţă, frumuşelul actor încalţă pantofi cu toc înalt.

Seth Green - Clare Grant


Deşi este cam mic de statură pentru un bărbat, 1.63 de metri, acest fapt nu l-a împiedicat pe simpaticul actor să cucerească femei înalte. Seth Green s-a căsătorit cu frumoasa Clare Grant care atinge 1.70 de metri.

Keith Urban - Nicole Kidman


Deşi diferenţa de înălţime dintre cei doi nu este una tocmai mare, frumoasa Nicole obişnuieşte să poarte tocuri înalte, fapt ce nu-l avantajează pe partenerul său, Keith Urban.

Mick Jagger – L'Wren Scott


Diferenţa de înălţime de peste 10 centimetri dintre cei doi nu este singura diferenţă semnificativă din viaţa cuplului. L'Wren Scott, stilista Madonnei, este mai tânără cu 24 de ani decât solistul trupei Rolling Stones.

Danny DeVito - Rhea Perlman


Danny DeVito face parte dintre cei mai mici actori de la Hollywood, măsurând doar 1,52 metri. Chiar şi soţia sa, actriţa Rhea Perlman, îl depaşeşte cu doi centimetri. Pe tocuri însă, diferenţa este cu mult mai mare.

Rod Stewart - Penny Lancaster


Nici părul înfoial al artistului nu-l ridică la înălţimea de 1.85 de metri a soţiei sale, Penny Lancaster, diferenţa dintre cei doi fiind de aproape 10 centimetri.

Nicolas Sarkozy - Carla Bruni


Este cel mai important bărbat al Franţei, însă nu şi cel mai înalt. Preşedintele Nicolas Sarkozy are doar 1.65 de metri, în timp ce soţia sa, Carla Bruni, măsoara 1.75 de metri. Se zvoneşte că preşedintele este foarte complexat de înălţimea sa, motiv pentru care soţia poartă pantofi cu toc foarte mic când ies în public împreună.