Hollywood: 7 bărbaţi celebri care au recunoscut că sunt gay. Vezi curajoşii!

Într-o lume în care orice abatere de la normal este aspru judecată, să recunoşti că eşti diferit este un adevărat act de curaj. Presiunea este cu atât mai mare când eşti persoană publică. Câteva dintre celebrităţile de la Hollywood au găsit curajul de a declara, în mod public, că iubesc persoane de acelaşi sex. Au spus că sunt homosexuali, şi-au asumat felul lor de-a fi, iar astăzi spun că sunt extrem de fericiţi că au avut acest curaj. Iată cine sunt curajoşii!

Mika

"Dacă o să mă întrebaţi dacă sunt homosexual, o să vă răspund că da, iar cântecele mele sunt despre o relaţie cu un bărbat. Da, sunt homosexual şi doar prin intermediul muzicii am reuşit să îmi accept sexualitatea", declara cântăreţul într-un interviu pentru revista Instinct, în mai anul acesta.

Matt Bomer

Vedeta din serialul "White Collar" a declarat că este homosexual în februarie anul acesta în timpul unei ceremonii de premiere. Actorul a primit Premiul "New Generation Arts and Activism Award" pentru implicarea sa în lupta contra răspândirii HIV/SIDA. Când se afla pe scenă, Matt i-a mulţumit partenerului său Simon Halls, un publicist din New York, alături de care are trei copii adoptaţi. "Aş vrea să mulţumesc familiei mele: Simon, Kit, Walker şi Henry. Mulţumesc că m-aţi învăţat ce înseamnă dragostea necondiţionată. Voi sunteţi cea mai mare realizare a mea", a fost declaraţia actorului.

Tiziano Ferro

În urmă cu doi ani, cântăreţul şi-a făcut publică homosexualitatea, declarând pentru Vanity Fair că este homosexual şi că doreşte să trăiască bucurându-se de dragostea pe care a trebuit să o nege atât de mult timp. 
Vedeta povesteşte că primele semne au apărut în adolescenţă şi a încercat să i le împărtăşească iubitei sale de atunci: "I-am spus că eu cred că sunt atras şi de băieţi. A râs blând de mine şi mi-a spus că asta nu poate fi adevărat", a spus Tiziano.

Ricky Martin

Ricky Martin a recunoscut în urmă cu doi ani că este homosexual, punând capăt speculaţiilor care circulau de ani de zile. "Anunţ cu mândrie că sunt un homosexual fericit. Îmi accept homosexualitatea ca pe un dar pe care mi l-a făcut viaţa", a scris starul latino pe blogul personal. În luna august a anului 2008, Martin a devenit fericitul tată a doi copii, gemenii Valentino şi Matteo, care au fost aduşi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. "Sunt cel mai fericit om de pe pământ", a declarat el pentru People. Cântăreţul portorican are o relaţie cu analistul financiar Carlos Gonzales.

Jim Parsons

Devenit celebru pentru rolul lui Sheldon în serialul "The Big Bang Theory", Jim Parsons a recunoscut recent că este homosexual. Actorul a declarat că este într-o relaţie de 10 ani cu un bărbat.

Adam Lambert

După finalul concursului care l-a făcut celebru, "American Idol", cântăreţul a recunoscut că este homosexual. În 2009, Adam a declarat pentru revista Rolling Stone: "Nu cred că mai este o surpriză pentru cineva faptul că sunt homosexual."

Lance Bass

În anii în care trupa N’Sync avea succes se zvonea că unul dintre membrii trupei era gay. După destrămarea formaţiei, Lance Bass a recunoscut că este homosexual. "Ştiam că fac parte dintr-o trupă extrem de populară şi de mine depindeau carierele ceIorlalţi băieţi," a motivat cântăreţul secretul despre sexualitatea sa.