Hollywood: 7 actriţe care refuză să se dezbrace în filme

Se numără printre cele mai sexy femei de la Hollywood, însă nu vei avea ocazia să le vezi în scene de nuditate pe micile ecrane. Emma Watson, Megan Fox şi Jessica Alba sunt doar câteva dintre doamnele de la Hollywood care refuză să renunţe la haine pentru un rol şi folosesc de multe ori dubluri în scenele sexy.

Foto: Hepta

Blake Lively

Blake Lively şi-a dezamăgit fanii de sex masculin când a declarat, în urmă cu un an, că nu va filma niciodată o scenă nud. Blake crede ca prea multă piele dezgolită într-un film nu face altceva decât să distragă atenţia de la poveste. "De câte ori văd scene nud în filme, acest lucru îmi distrage atenţia. Când o actriţă îşi arată sânii, nu îmi vine decât să mă uit la ei! Îmi pare rău, dar acest lucru nu este potrivit pentru mine", a spus Blake.

Emma Watson

Nici simpatica Emma Watson nu vrea să-şi păteze imaginea de fată cuminte cu scene în care să apară goală sau consumând droguri. Actriţa a declarat pentru revista New York Daily News: "Nu vreau ca toată lumea să o uite pe Hermione. Sunt foarte mândră de ea."

Megan Fox

Deşi a apărut în numeroase scene fierbinţi, vedeta din "Transformers" susţine că nu va accepta niciodată să renunţe total la haine pentru un film. "Nu mă văd filmând vreodată scene nud. Internetul le va ajuta să nu dispară niciodată. Nu aş putea," declara nu demult frumoasa actriţă pentru MTV News.

Jessica Alba

"Nu pot să filmez goală. Chiar nu pot. Poate că asta mă face o actriţă proastă. Poate că din acest motiv voi pierde roluri bune. Însă nu m-aş simţi confortabil făcând asta," a povestit actriţa pentru revista Elle.

Christina Hendricks

Deranjată că de multe ori munca sa este umbrită de formele generoase, actriţa a declarat pentru New York Magazine că nu se va dezbrăca niciodată în faţa camerelor de filmat.

Julia Roberts

Crezi că deja ai văzut-o dezbrăcată în filme? Ei bine, află că scenele au fost filmate cu dubluri. Actriţa a declarat pentru E! News că nu este făcută pentru a se dezbrăca în faţa camerelor de filmat.

Jennifer Garner

Soţie şi mamă a trei copii, Jennifer Garner nu este de acord cu nuditatea în filme. Vedeta şi-a asigurat fanii că niciodată nu o vor vedea dezbrăcată în filme.