Hollywood: 6 vedete mai sexy când sunt plinuţe. Cui nu-i sunt recomandate dietele?

Crezi că silueta suplă este secretul frumuseţii? Divele de la Hollywood au experimentat numeroase transformări şi au demonstrat că o greutate corporală mică nu se potriveşte oricui. Iată 6 dintre vedetele care sunt mult mai sexy plinuţe. 

Jennifer Hudson

Cu ajutorul programului de slăbit Weight Watchers, actriţa în vârstă de 32 de ani a reuşit o transformare spectaculoasă, scăpând de kilogramele în plus. În 2011 însă, vedeta slăbise atât de mult încât silueta sa nu părea tocmai sănătoasă. Anul acesta Jennifer pare că a atins dimensiunile ideale, fiind o apariţie extrem de sexy la premiile VMA.

Christina Aguilera

În ultimul an, corpul cântăreţei a trecut prin numeroase schimbări. De la foarte slabă până la grăsuţă. Acum vedeta pare că şi-a găsit echilibrul. 

Lindsay Lohan

În urmă cu câţiva ani, tulburările de alimentaţie îşi puneau amprenta şi pe silueta talentatei actriţe. În prezent, Lindsay Lohan şi-a recăpătat formele sexy, redevenind tânăra frumoasă de la începutul carierei.

LeAnn Rimes

În 2011, pierderea în greutate suferită de vedetă a devenit subiect de nelinişte printre fani. Acum actriţa a revenit la formele care au făcut-o celebră.

Renee Zellweger

Pentru filmările peliculei "Chicago" (2002), Renee Zellweger a dat jos câteva kilograme, însă până în anul 2004, actriţa a revenit la greutatea iniţială.

Kate Bosworth

Kate Bosworth se numără şi ea printre femeile care sunt mai sexy cu forme pline.